Pai nu mai manca ciocolata snacksuri chipsuri sau orice dulce carne cam de doua ori pe saptamana mai multe fructe cereale si lapte pentru ca contine calciu care intareste oasele si este bun prt par. Incearca sa alergi cateva ture pe zi prima zi vreo 2 dupa 3 terptat. Fa abdomene sau diferite ex pentru musculatura picoareleor sau muschii abdomenului etc. Bafta! :* Tre sa ai rabdare si vointa :*!
Esti grasa. Eu am 16 ani, sunt si mai inalta cu 20 cm ( ) si tot nu am atatea kilograme.
Mananca mai sanatos, multe legume si fructe, fara fast-food-uri, prajeli etc, si mai putin.
Si mult-mult sport, ca face bine. Bafta!
Hei love.pai c pot sa spun...nu pot sa spun ca esti grasa pentru. ca nu te-am vazut...dar daca tu asa te vezi.incearca si tu sa alergi in fiecare seara sa mananci ktt mai putin.eventual.si fructe. :d.eu am 16 ani 1.67 si 58 d kg si ma consider grasa. noroc ca am relax&tone.ce ma mai ajuta.si incerk sa manank mai putin chiar deloc.ca acum in timpul scoli nu pot sa ma tin de exercitii alea alea.dar dupa c termin cu siguranta alerg toata ziua timp d o luna ) ca apoi ma duc la mare
nu cred ca te-am ajutat cu ceva dar. asta e