| blackboss a întrebat:

Eu am 13 ani si sunt baiat ..maine am intalnire cu o fata in parcul tineretului si nu stiu cum sa ii spun ca o iubesk..intr-un mod mai discret sau nu stiu.
Va rog sugestii.

4 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Iti recomand sa te abtii.

La varsta asta o sa sperii orice fata daca ii zici ca o iubesti, mai ales daca e prima intalnire.

te rog. poti sa ii spui ca o placi, poti sa o ti de mana, sa o pupi dar nu fii disperat. este timp pentru toate astea. ai rabdare.

Have Fun

| eu4you a răspuns:

I.La varsta asta nu poti sa stii ce e iubirea.
II. Sper ca o placi cu adevarat, iti iei un angajament din moment ce ii spui unei fete ca o placi.
III. Poti sa ii spui ca e speciala si alte chestii, dar in niciun caz sa ii spui din prima ca o iubesti/placi.
IV.Ai grija cum te comporti! Fizic vorbind! Sa nu cumva sa te apuci de la prima intalnire sa o iei de mana/in brate/mai ales SA O SARUTI, pentru ca va crede ca iti pasa sa te vezi cu CINEVA, nu cu EA.
V.Ca si ultima chestie, ar fi frumos sa va dati cu rolele sau cu ceva (mi se pare romantic).
VI.Succes! Sper sa ramaneti impreuna dupa intalnirea de maine!happy

| xdiduuu a răspuns:

Bună! happy Îţi recomand să-i spui! Pentru că şi eu sunt fată şi mi-ar plăcea să aud un te iubesc de la un băiat! laughing Succes.

| Manfred a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu PinkTerror, dar gandeste-te ce nasol o sa fie sa-i faci toate mofturile