| loredana_4372 a întrebat:

Eu am 14 ani, inaltimea de 1.59 si greutatea de 46 kg.
Incerc din rasputeri sa ma ingras si nu pot :|
Cu toate eforturile depuse, in vacanta de iarna nu m-am ingrasat decat 1kg, iar apoi in perioada tezelor am slabit 2kg :((

Ce as putea face sa ma ingras intr-un mod mai eficient [dar nu cu mancare nesanatoasa gen fastfood si etc]
De mancat manac destul de mult, dar cu toate aceste nici un rezultat.
Mi-am facut analizele, si au iesit foarte bune, cu exceptia unei mici lipse de fier...

Vreau ca pana la vara sa ma ingras, pentru ca inca un aspect care ma nemultumeste extrem de mult este urmatorul: vara, la costum de baie mi-se vad coastele ceva in genu:

http://www.expressibian.com/......e_1649.jpg

:((

Help please!

4 răspunsuri:
| libelula a răspuns:

Stiu cum e sa vrei sa te ingrasi si sa nu poti.si eu am 14 ani am 1. 59-2m dar am 41 de km...incerc sa ma ingras de ff mult timp doar ca eu nu prea am pofta de mancare. poate tu ai o problema de metabolism fiindca am o colega care mananca extrem de mult si nu se prinde nimic de ea! Eu am inceput sa nu mai fiu stresata din acest motiv fiindca e mai greu sa slabesti decat sa te ingrasi! Iti urez mult succes! PuP:*

| luludb a răspuns:

Heilove struck
Poi du-te la farmacie si cumpara-ti niste vitaminelove struck
Veti ce iti recomanda farmacistawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa pui pe tine ceva kg sau sa mai scazi din ele aici gasesti o multime de metode, diete si exercitii foarte bune, www.dietapentrutine.blogspot.com

| Valentinnn a răspuns:

Greutatea ta in raport cu inaltimea este buna, perfecta ar fi sa mai pui 3 kg. Ocupate cu un sport anume ca te va ajuta foarte mult sa pui ceva kg pe tine, si incearca si ai cel putin 3 mese pe zi.