| UnCopilMicuts a întrebat:

Eu am 16 si am o relatie cu un baiat de 23 de ani. Avem 2 ani de relatie. Parintii il cunosc, dar ma tin prea din scurt, am incercat sa discut cu ei dar nu ma inteleg. Ba sunt impotriva, ba ma lasa sa fiu cu el. Eu si iubitul meu ne-am gandit intr-un fel, el fiind din alt oras. Ne-am gandit sa ne mutam impreuna la el. Parintii lui sunt de acor, dar ai mei nu stiu nimic. Cum putem face asta fara ca el sa aiba probleme cu parintii mei, sau cu politia? Am mai intalnit cazuri de genul, dar nu au avut probleme. Am inteles ca se face o declaratie, la notar sau politie. Va rog sa ma ajutati sad Fetele care ati trecut prin asta, sau baietii. Va rog foarte mult, sunt destul de hotarata sa fac asta doar ca nu vreau sa avem probleme. Va rog din suflet ajutati-ma! sad Dar fara sa va bateti joc. Dau fundita! :* Si raman datoare

P.S. Vreau sa-mi continui si liceul dar nu stiu cum sa fac trnsferul fara acordul parintilor. Mama iubitului poate semna pentru asta in locul parintilor mei? Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| BlackEyedGirl a răspuns:

Intr-un fel ii inteleg pe parintii tai, iubitul tau este destul de mare si le e teama, iti sugerez sa mai astepti, sa nu te muti la el. Vorbeste cu parintii tai si gasiti o solutie de mijloc, sa iesi cu el mai des. Dar gandeste-te bine, el e mai mare ca tine, tu la varsta asta ai tot timpul sa te distrezi, dar el deja cauta altceva, daca te muti la el o sa fiti ca si casatoriti, nu o sa mai ai asa multa libertate, si daca cumva va veti desparti, ce o sa mai faci? Gandeste-te bine daca merita sa va grabiti.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu poti face nimic fara acordul parintilor atit timp cat esti minora

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam zilnic exista pe aici cate o copila din asta dezorientata ca tine care crede ca la prins pe Fat Frumos de un picior.

La 16 ani esti minora si parintii au drepturi depline asupra ta, nu ai nicio sansa sa scapi legal de treaba asta.

Tu cred ca nu ai idee in ce rahat vrei sa te bagi. La 16 ani asta iti arde tie sa te muti cu ala de 23 ani care e barbat in toata fire si are si el viata lui, un loc de munca ceva, vrei sa stai sa ii gatesti sau sa ii calci camasile? daca la anul se plictiseste de tine sau daca parintii lui te dau afara din casa ca nu au nicio obligatie de tine, ce faci? iti zic eu te intorci cu coada intre picioare la ai tai si iti dai seama ce dreptate aveau.

bagati mintile in cap si vezi ti de treaba ta, eu sunt sigur ca baiatul ala se distreaza asa cu tine (cine dracu stie de inclinatii pedofilice avea la 21 ani cand tu aveai 13-14)

| motan444 a răspuns:

Nu poate semna nimeni in locul parintilor tai, uite tu esti inca micuta dar sa stii ca sa traiesti in casa cu soacra nu e cea mai inteleapta alegere trebuie sa te gandesti ca parinti tai iti vor doar binele de aceea nu prea sunt de acord cu o astfel de relatie tu la 16 ani ar trebui sa te preocupe cartea sau baietii de 18 hai 19 ani nu unu de 23 care te poate juca pe degete cum vrea in momentul de fata parintii tai il ot acuza pe iubitul tau de corupere de minori eu nu ma bag in dragostea voastra dar gandeste-te ca daca nu ai scoala nu ai servici daca nu ai servici nu ai bani si dragostea nu tine de foame cu dragostea nu platesti curent, intretinere etc
Sa nu ti se para o gluma e viata ta si tu momentan te duci gu gatul in rapa
La socrii 90% au viata de cosmar ai auzit expresia:
soacra, soacra poama acra