| anonima13 a întrebat:

Buna TPU.eu am aproape 14 ani si nu prea par de anii astia, sunt cls a7a si ma gandesc ca ar trebui sa par mai matura, sunt foarte copilaroasa, fratele meu are o prietena de 15 ani si e foarte dezvoltata si la scoala fetele dintra a8a sunt la fel, ce ar trebui sa fac sa par si eu de 14 ani?

9 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic. Totul e in regula cu tine!
Nu uita ca fiecare organism are propriul sau ritm de dezvoltare.

| Rustin a răspuns:

Trebe doar sa gandesti logic
degeaba are fratetau o gagica dezvoltata daca ii tampita(posibil)
cu timpu o sa te dezvolti si u
sanatate si bafta

| sagetator a răspuns:

Te rog sa te hotarasti: fie esti copilaroasa si vrei sa pari mai matura, fie nu esti dezvoltrata si vrei sa te dezvolti... reformuleaza intrebarea

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

Ma regasesc in intrebarea talaughing sunt dezvoltata, dar problema ca am fata prea de inocenta si de copil mic.big grin incearca sa te dai cu dermatograf pe la ochi, dar nu tare, o linie subtirica sau de ce nu sa te machiezi putin.cat mai natural. poti sa iti faci bucle, sau eventual sa iti schimbi frizura. sper ca te-am ajutat

| Iubbiii_4906 a răspuns:

Depinde ce vrei sa spui prin a arata de 14 ani.
-daca te referi la corp, iti recomand sa nu te stresezi:*.ai timp si sa cresti si sa te dezvolti][inca esti la inceput:*][sincer.eu am 15 si nu aratlaughing
-daca te referi la comportament, sfatul meu e sa stai cu persoane mai mari la varsta decat tine[de la 16 in sus].deoarece.stand cu persoane mai mari inveti cum sa te comporti cu alti oameni, sa fii mai matura.si asa iti formezi un caracter][dar ai grija la anturaj pentru ca e foarte periculos][iti spun din proprie experienta:-s.

dar ar fi bine sa fii tu insati, pentru ca ai timp sa fii matura:*. acum ar trebui sa ne distram[ma refer la varsta noastralove struck].sa profitam inca de anii copilariei.succes:*

| noone3239 a răspuns:

Pai, in primul rand nu cred ca e asa de grav ca in clasa a saptea sa pari copilaroasa.
Daca chiar vrei o schimbare, trebuie sa ai mare grija cu hainele.Incearca sa fii in tendinta cu moda, sa porti tocuri (nu mari ) sa te dai cu rimel fond de ten, balsam de buze-luciu, sa-ti intinzi parul sau sa ti'l ondulezi. big grin
Astea ar fi sfaturile mele. Daca as vedea o poza cu tine, as sti mai bine ce sa zic

| razvi177 a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci. asta e din cauza mancarii(toata mancarea din comert) is crescute cu hormoni din cauza asta dezvoltarea se face mult mai repede de cat trebuie

| Ssubtil a răspuns:

O sa te dezvoltati stai linistita, nu e stres, nu e graba.

| vya a răspuns:

Eu am 16 ani si par de 14 anilaughingasta fiindca sunt scunda, insa mie imi place. Unele lucruri nu se schimba, asta depide de organism; dupa parerea mea ar trebui sa te obisnuiesti cu fizicul tau si sati placa ca nu pari de varsta pe care o aiwinkingSucces.