Sa stii ca esti intr-o situatie asemanatoare cu a mea. Si eu am o astfel de colega in clasa, dar mie imi spune tocilara cand iau o nota mai mare ca ea.iar cand iau o nota mai mica tot asa zice ca "doar ai note mai mari si oricum esti tocilara."
Eu una nu o bag in seama cand zice lucrurile astea si ma gandesc mereu ca iau notele pentru mine nu pentru ea.
Nu o mai baga in seama cand zice ca te dai mare si ai sa vezi ca poate o sa te lase impace.
Sper ca te-am ajutat.Bafta in continuare la scoala.:*
Buna.
Lume rea si invidioasa o sa intalnesti peste tot, asa ca nu mai fi asa puerila precum colega ta sa te stresezi aiurea.
Ce relevanta are pentru tine invidia ei, evit-o si gata.
Bafta!
Toti spun ca trebuie sa o ignori, dar parerea mea e ca nu ai cum sa ignori un asa comportament deplorabil.Du-te la ea si zi sa se duca dracul ca nu te pui la mintea ei de copila si sa nu mai manance atat de mult **** ca se ineaca.Zi sa.si veada de treaba ei
Ca sa te simti mai linisita iti pot spune ca ma aflu in aceeasi situatie.in scoala mea din Bucuresti este o fata pe nume Diana...cu care ma intelg exact asa cum tu te intelegi cu fata data.mai intii am incercat sa o ignor dar nu a fost cu putinta.era imposibil sa o ignor, apoi am luat-o de mina(nu de palma ci de umar)si am dus-o intr-un colt al clasei unde puteam sa vorbesc cu liniste.s-a suparat apoi am inceput sa ii spun absolut tot ce am pe suflet.cu cit sunt mai buna decit ea si cu cita durere in suflet indur vorbele ei usturatoare si cit de mult as vrea sa ii dau o palma dar nu o fac din mila.in concluzie te sfatuiesc sa vorbesti cu ea intre 4 ochi si sa stii ca putin s-a mai remediat situatia. sper ca ti-am fost de folos.KeyBay!
Diorrus întreabă: