Stiu cum e, si eu acum cateva luni eram prietena cu alte 2 fete, nu le dau nume dar o sa le semnez cu cate o literea.
Deci acum 4 luni eu cu A si M eram cele mai bune prietene, de nedespartit, pana la un moment dat cand A si-a luat fite, nu o mai suportam de loc, nu ne mai intelegeam, asa ca am decis sa rup prietenia cu ea si am ramas prietena cu M, dar M asta se tot pupa in fund cu A, (scuza-mi expresia) si am vrut sa ai arat si lui M ce fel de persoana este A, si timp de 1 saptaman sau 2 nu prea si-au vorbit cine stie ce, adica nu cum facea inainte, dar dupa s-au impacat, si eu nu le-am mai zis nimic, m-am dal la o parte si le-am lasat pe ele, acum eu mi-am gasit alta fata cu care ma inteleg perfect, parca nu e adevarata prietenia noastra, (intr-un sens bun, foarte bun ).
Si in legatura cu baitu, ce conteaza ce spune ea, nu, este proprietatea ei, daca baiatu iti spune sa nu stai langa el sau cu el, tu nu o faci, iti gasesti altceva mai bun, in clasa sau in scoala, dar ai grija sa nu fie mai mic ca tine!
Sper ca te-am ajutat cu cea ma putut, si ca nu te-am incurcat, Succes cu cea ce o sa faci!
Pai ii dai una si ii zici ca a fost din greseala ca te grabeai ), sau ca din instinct!)) (articulatile astea ) )
Inventeaza, spune-i ca ai poze cu ea, videoclipuri filmate in posturi nasoale, stiu si eu ....si ce daca iti avs pune secretele, sunt mari?,,, nu are nimic, spune-i ca ti-ai facut alti prieteni...+ me
Mai voi sunteti un trio de comedie. Aveti 12 ani fiecare nu? La varsta de 12 ani e greu sa intelegi ca prietenii nu se aleg ci se dobandesc, si va sfatuiesc sa va imprieteniti toate trei si gata.
Diorrus întreabă: