| Râmăăă a întrebat:

TPU! Eu am o prietena pe nume Laura. Ea tot se da la prietenul meu. Odata am intrebat-o daca ii place de el, si mi-a spus ca nu, nu are de aface cu el. Ei bine, acum 2 zile i-am prins la scoala sarutandu-se. Va dati seama ca nu i-am mai bagat in seama pe nici unul. Mai ales aseara :-

Răspuns Câştigător
| ExtraSakadat a răspuns:

Eu spun sa vorbesti cu ea serios. O prietenie nu se 'inseala'. Poate e vina si prietenului tau, poate el s-a dat la ea si ea s-a indragostit.;-?
Vorbeste serios cu ea si spune-i ca a gresit.

Bafta!

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Renunta la ei.Cu asemenea oamenii, incepi sa iubesti mai mult animalele.Asa e cand incalzestii serpii la sanwinking

| ChocaholicBi a răspuns:

Pai daca se saruta asa in primul rand ar trebui sa il parasesti pe prietenul tau. Daca nu poate fii didel, mai bine nu.

| Mihaela987 a răspuns:

Prima data ar trebui sa vorbesti cu prietenul tau, si apoi cu ea.si sa clarificati situatia
succes
pa-pa:*

| lynes a răspuns:

Nu ar mai trebui sa vorbesti cu el!

| doinitza12 a răspuns:

Ar trebui sa clarifici situatia nu o lasa asa... iar pe el lasa-l se pare a fi un fustangiu

| SoSgIrL a răspuns:

Pai nu ii mai bagi in seama pana cand isi dau seama nu le raspunzi si daca te intreaba "ce e?" le spui ca isi dau ei seama big grin incearca sa faci asta big grinhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si intrebarea care e?