Incearca mai intai sa o intrebi de ce se comporta asa...sau daca nu-ti pasa cheamo si spune-i cum s-a comportat cu prieteni tai si ca daca nu se schimba nu veti mai fi prietene niciodata...mai dai o sansa. daca o iroseste asta este, u iti vezi de viata.(macar ai avertizat-o). BAFTA
Cel mai bine este sa-i spui ca nu iti place comportamentul ei in ultima vreme si mai bine e sa nu mai aveti legaturi de prietenie, oricum se va supara dar asta si vrei nu? doar asa o veti termina si adevarul doare intotdauna
Pai explica'i de ce dintr-o data se comporta asa aiurea cu prietenii tai. Daca ea tine la tine ar intelegge de ce numai vrei sa fii prietena cu ea. Dar daca ea vrea sa fie in continuare prietena ta, nu incerca sa o schimbi! Sar schimba singura. Darr daca a inteles dc nu mai vrei sa fii prietena cu ea asta e bine si ai sa vezi ca dupa un timp o sa vina ea la tine schimbata si mai matura! Bafta si ai grija de tine!:*
Trebuie sa ii spui:"Stiu ca am fost prietene bune dar de un timp mi s-a parut ca nu mai este asa, si nu ne mai intelegem atat de bine.Eu mi-am gasit o prietena cu care ma inteleg mai bine.Sunt convinsa ca o sa iti gasesti si tu o prietena mai buna decat mine."
Trebuie sa fii sincera. o rogi sa va intalniti undeva unde sa fiti singure si ii spui:asculta x noi am fost cele mai bune prietene in trecut dar acum amandoua ne-am schimbat radical si nu mai avem nimic in comun nici macar comportamentul.Imi cer scuze dar eu nu mai doresc sa fim prietene, dar te rog nu te supara pe decizia mea, pur si simplu asa trebuie sa fac trebuie sa fac ce imi spune inima
ale0409 întreabă: