Nu trebuie sa gandesti asa. Fiecare dintre noi e diferit, dar fiecare e frumos in felul lui.
Inainte sa iti doresti sa te vada ceilalti frumoasa, trebuie sa te vezi si tu frumoasa.
Nu trebuie sa te ingrijorezi din cauza asta, din contra, in loc as vezi asta ca un defect, ia-o ca un atu.
Simti ca ceilalti te considera rrom? Poate e doar in mintea ta asta. Nu toti cei care nu sunt blonzi cu ochii albastri sunt rromi si nicidecum urati.
Nu poti face nimic sa schimbi trasaturile acestea, doar sa te accepti asa cum esti. Ce ar fi de lumea asta daca toti am fi la fel?
Ai doar 10 ani si iti faci asa probleme? Mai tarziu iti garantez k iti va placea ca ai trasaturile astea si cand vei vedea o fata cu tenul mai albicios vei spune "ce bine ca nu sunt asa", te asigur.Si in plus fiecare este unic in felul lui asa ca nu iti mai dori sa fi ca altcineva.
Hey, haide sa iti spun un lucru. In ziua de astazi multa lume vorbeste aiurea. Dar tu vei vedea ca odata cu trecerea timpului nu te va mai interesa cum e cel de langa tine. Poti sa inveti inca de pe acum sa te apreciezi pe tine asa cum esti, iar ceilalti o vor face si eu. Am multe prietene cu piele ciocolatie si pot spune ca arata chiar mai bine decat celelalte. Incearca sa iti cauti un model dupa care sa te inspiri gen: Beyonce sau favorita mea Nicole Scherzinger. Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!
Frate si eu am tenul mai inchis, tatal meu fiind arab, si nu am nimica cu asta, eu daca stau la soare, putin, ma inegresc usor. adica bronzez, gandeste-te ca este un avantaj fata de altii