Mama ta nu te lasa sa cresti. Ii este frica ca ti se poate intampla ceva rau, si stie ce vor baietii din ziua de azi. Daca cunosti un baiat care iti place si cu care vrei sa fii, spune-i cand sunteti singure, povesteste-i lucruri frumoase despre el si pune-l intr-o lumina buna. Poti incepe gen: Mama am intalnit un baiat azi... geva de genul apoi continua povesteste-i cum se poarta etc.Asa ii va da incredere si explica-i ca dragostea nu are varsta, ca vei avea grija de tine.
Invata sa comunici cu mama ta, si nu te speria de ea, spune-i orice.
Succes si ai incredere in tine
La varsta ta inca esti micuta pentru o relatie cred eu mama ta e doar ingrijorata ca ti-ai inceput "flirtul cu baieti" de la o varsta asa frageda, ii e teama sa nu incepi sa suferi de mica din relatii, sunt sigura ca de asta nu e de acord, cunoaste-ti mai bine prietenu, atunci cand te vei convinge ca il placi destul de mult si el pe tine si puteti avea o relatie [nu de o saptamana cum fac unii] cheama-l odata pe la tine si prezinta-l mamei tale, daca e un baiat bun, politicos, onest sunt sigura ca mama ta nu va avea ce sa zica. Iti doresc succes!:*
Geo2969686 întreabă: