Pai nu stiu ce sa zic,dar am impresia ca mama ta a observat ceva ciudat in comportamentul tau de cand esti cu baiatul respectiv,nu cred ca dintr-o data a inceput sa iti reproseje unele lucruri[asta s-a intamplat pe parcurs,s-au strans probabil mai multe lucruri, iar ea a izbucnit]Cred ca cel mai bine ar fi sa te gandesti pe cine sa alegi, iti iubesti prietenul si in acelasi timp mama.Incearca sa te imaginezi undeva in viitor :Tu cu mama ta veti fii certate [pentru ca l-ai ales pe tip],iar voi doi,din nu stiu ce motiv,va despartiti.Te vei simtii singura si ai sa incerci sa te impaci cu mama ta, nu-i asa? Deci? Nu ar fi mai bine sa sari peste partea aceasta? .Eu ti-am arat doar unul dintre punctele de vedere, decizia e a ta.Iti doresc mult succes si stiu ca ai sa alegi ceea ce trebuie
Sa lupti pentru dragostea ta
crede'ma cunosc cazuri in familie.mama si sotul ei [tatal meu viitreg. care e indian]...stii,totu e diferit:cultura lor,viata lor adica stilul de viata, si ei lupta, parintii lui sunt impotriva ei si invers.dar au reusit sa fie impreuna.doar sa ai incredere inn tine. cat despre mama ta, nu am idee cum o poti convinge.numai tu o cunosti :*