Poate ea e de vină pentru că a ascuns acest fapt ştiind că ţie nu îţi plac aceste persoane. Tu nu ai cum să fii de vină, tu ai căzut victimă aici.
Oricum pleci la liceu si nu le mai vezi, deci ce-ti pasa?
Buna. Am patit si eu ceva asemanator.
Cand eram in clasa a8a eram in ´´razboi´´ cu o fata, mai intai m-a despartit de prietena mea cea mai buna, dupa care am reusit sa ma impac cu prietena mea. In timpul in care am fost certata cu prietena mea i-a spus tot felul de lucruri false iar aceasta mi le-a zis cand ne-am impacat!
Cand am aflat ca i-a zis ca as fi zis eu de prietena mea ca e curva (lucru total neadevarat) si a mai zis si ca eu m-as fi culcat cu diferiti baieti pe care aproape ii cunosteam, pur si simplu nu mai suportam sa o vad zi de zi, imi era frica ca o sa ma faca sa ma cert din nou cu prietena mea, lucru care l-a si reusit, cand am terminat cls a8a a inceput iarasi cu prostii si minciuni si m-am certat cu prietena mea din nou!
Apoi dupa ce m-am certat cu prietena mea ea a venit la mine si a inceput sa planga si sa isi ceara scuze(false), zicea ca tot ce isi dorea erasa fie ca mine, sa aiba o prietena cum o aveam eu pe prietena mea, eu am fost suficient de cretina incat sa o cred si am iertat-o.
Din acel moment venea mereu la mine doar ca sa ne vada prietena mea si ca sa se asigure ca nu ma impac cu prietena mea, marea prostie a mea era ca eu nu vedeam toate astea si avem incredere oarba in ea.
Apoi soarta a facut ca sa intram in aceeasi clasa la liceu, atunci ma intellegeam bine cu ea ( eu chiar o consideram prietena). In prima zi cum nu cunosteam pe nimeni ne-am pus in aceeasi banca... apoi s-a uitat prin clasa sa vada care e cea mai frumoasa si desteapta si sa se puna in banca cu ea pff, planuia sa ma lase pe mine singura.
In final s-a mutat cu un baiat (doar pentru ca era cel mai destept si o ajuta cu lucrarile, temele etc).
Eu am ramas singura, ma simteam foarte aiurea dar nici nu prea aveam incredere sa ma duc sa intreb pe cineva daca vrea sa stea cu mine, am stat vreo 2 zile singura dupa care a venit o fata foarte draguta sa ma intrebe daca vreau sa stau cu ea in banca, eu fara sa ma mai gandesc am zis ´´Da´´.
Au trecut vreo 2-3 luni (timp in care eu inca mai vobeam cu ea) si colega mea de banca mi-a zis ca ii era rusine sa imi zica dar ca "Mada a zis la toate fetele ca tu esti curva, barfitoare si tradatoare"!
In momentul acela nu ma mai suportam nici macar pe mine pentru ca o crezusem, am plecat direct acasa pentru ca nu as fi rezistat sa o mai vad in momentul respectiv.
Atunci l-am sunat pe fratele prietenei mele (cea de care va spùneam la inceput) si i-am cerut numarul ei.
Am sunat-o si i-am zis sa ne intalnim, ne-am intalnit si am inceput sa ii povestesc totul...ne-am impacat! si nu ne-am mai certat pana in momentul de fata!
Apropo in clasa nu o mai suporta nimeni si colegul ei de banca a lasat-o singura si acum se roaga de fiecare sa stea in banca cu ea, prima data m-am gandit sa ma razbun si eu pe ea dar apoi cand am vazut ca in clasa nu sta nimeni cu ea si mai are si 2 corigente mi-am zis ca o pedepseste viata indeajuns.
Apropo de intrebarea ta, la liceu o sa iti faci prieteni daca stii sa te comporti cu ei si important este sa le oferi incredere, pentru ca toti sunt la fel ca si tine la inceput, tu doar trebuie sa stii cu care trebuie sa te imprietenesti.
XoXo!
Ea e de vina, doar ea ti-a ascuns lucrul asta si doar n-o sa fii tu de vina pentru ceva ce ti-a ascus ea tie