| yutsa a întrebat:

Eu am trecut pe clasa a Xa.Anul acesta s-a schimbat profesoara de matematica dar e mai. data naibii ca cealalta.Cum se zice fugi de dra*u si dai de mama sa.Eu nu inteleg deloc cea ce ne preda chiar nimic,nimic, nimic. Si incerc din rasputeri sa fiu atenta la ore dar degeaba. Temele mi le fac cu greu, gresite dar le fac macar sa vada ca am incercat.Anul trecut prietenul meu m-a ajutat sa inteleg ce ne mai preda profa chiar daca il enervam.Acum se enerveaza si face aceleasi figuri ca atunci spune ceva pe urma ii pare rau dar inteleg un pic ce imi explica el. Dupa ce terminam ora de matematica nu mai am chef de nimic si uneori imi vine sa plang ca nu inteleg nimic, nu mai zic nimic cateva ore si prietenul meu zice :" de ce esti suparata? eu raspund la 90% din intrebari cu "nu stiu" in acele momente, pe urma zice da bine esti suparata? fa ce vrei nu ma mai intereseaza. daca asa vrei tu sa fie bine eu daca nu zic nimic zice : ma enervezi spune ceva ca de nu te las aci si merg acasa."si nu mai zicem nimic nici unul toata ziua aproape. Interbarile mele sunt : de ce nu pot sa inteleg nimic la matematica chiar daca nu am lipsuri la unele lectii? si ce as putea sa fac ca sa nu mai fiu asa demoralizata dupa ora de matematica? si de ce prietenul meu e suparat pe mine daca sunt demoralizata?

Răspuns Câştigător
| suMRed34 a răspuns:

Poate se asteapta sa fii mai optimista si sa te straduiesti mai mult cand el iti explica.Incearca sa ii arati ca apreciezi ca te ajuta si ca iti place cum iti explica (prietenul tau) si sigur isi va schimba si el atitudinea. La matematica nu intelegi pentru ca unii oameni nu sunt facuti pentru matematica cum altii nu sunt facuti pentru latura umanista si din ce spui tu cred ca ai inclinatii catre uman, nu catre real dar nu e un motiv sa te demoralizezi si sa te intristezi. Sper sa incepi sa intelegi si sper ca te-am ajutat.

0 răspunsuri: