| MaRyUkK a întrebat:

eu cand stranut ma tin de nas ca sa nu sara muciilaughing si sa nu ma "zdrangan" prea tare iar azi la scoala m-am tinut de nas cand am stranutat si o colega mi-a spus sa nu ma mai tin de nas ca cica o sa mi se sparga o vena de pe undeva dupa la urechi... nu stiu unde, si o sa mor:-s. E adevarat? funda+vot

4 răspunsuri:
| l1feincolor a răspuns:

Pai,.intr-un fel are dreptate,. pentru ca atunci cand tu te tii de nas si stranuti, aerul nu mai are pu unde iesi, dar ma rogg nu sunt sigura, dar ar fi bine sa nu te mai tii de nas incearca sa tii doar mana la gura sau stranuta intr-un servetel happy
Sper ca te-am ajutat.

| irocku a răspuns:

Doamne si mie mi s-a intamplat exact la feeel!laughingdar nu este adevarat=)chestia era ca trebuie sa stranuti intr-un servetel si sa stranuti normal ca sa iasa microbii din organism...laughingoricum stai linistita ca nu o sa morilaughing cel putin pana la revelion

| Soinlove a răspuns:

Nu cred. Si nici nu cred ca e adevarat. Poate doar faza cu vena... Aia cu poate o sa mori zici ca e aia cu Bau Bau laughing. Oricum un sfat: i-ati niste servetele la tine ca sa nu te tii de nas si sa nu ''mori'' laughing.
Fundaa?puppy dog eyes

| allerms a răspuns:

Bai si eu fac aceeasi chestielaughing e posibil mi s-a mai spus si mie dar deocamdata sunt intreagalaughing deci indicat e sa folosesti mai bine un servetel decat sa te tii de nas happy