| tagastatud_6576 a întrebat:

laughing Eu colectionez cartile de la adevarul, si in Colectia "Delicii in Bucatarie" in limpsesc patru numere. Voiam sa imi comand de pe internet cele patru carti lipsa si am observat ca imi apare o optiune : "plata ramburs", doresc sa imi explice cineva ce inseamna aceasta modalitate de plata. Inca o problema, eu sunt minor, 16 ani, pot sa trec la destinatar numele meu, iar la posta pot sa merg eu sa i-au pachetul sau trebuie sa se prezinte un adult? Ultima problema, am primit o bancnota de 500 lei, iar suma pentru carti si posta rapida este de aproximativ 90 ron-100 ron. Totusi este o suma cam mare pentru a plati cu ea, eu sincer daca as fi postas si ar veni un minor singur cu 500 de lei sa palteasca mi-ar parea putin dubios laughing)... Multumesc pentru timpul acordat si sper sa primesc raspunsuri bune, la subiect si complete. happy. PS parintii mei nu stiu ca eu fac aceasta colectie si nu ar fi de acord sa dau 100 de lei pe niste carti si nu stiu daca nu cumva voi primi vreo instiintare la domiciliu, sa trec adresa unui prieten? Cat timp dureaza sa primec cartile daca am comandat coletul prin Posta Rapida?

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Am mai comandat si eu carti si am tot 16 ani, este in regula happy adica te duci la posta sa iei coletul si nu se intampla nimic.Iti recomand sa le comanzi prin posta si platesti acolo cand iti vine coletul.

0 răspunsuri: