| Patry_8214 a întrebat:

Eu cred ca sunt ciudata. Deoarece sunt multe lucruri care sunt total diferite de alti oameni... Spre exemplu eu nu suport inghetata de ciocolata si majoritatea numai din aia mananca. laughing Mai de mult nu imi placea nici ciocolata Milka, care e atat de adorata de toti.laughing.big grin Nu imi plac nici chipsurile.Cand vine vorba de dulciuri, daca intru intr-un magazin ma aleg doar cu o sticla de apa minerala si un pachet de guma.laughing Pot sa fie si pe gratis.big grin Nu inteleg ce se intampla cu mine! Am doar 12 ani si cred ca ar trebui sa fiu innebunita dupa dulciuri...Si dupa jocuri! Dar eu nu suport nici jocurile pe calculator nici jocurile cu prietenii. Eu ies cu prietenii doar sa stam de vorba eventual sa ne dam tare in leagan sau mai stiu eu ce.big grin Si cu toate astea multi ma admira.straight face In special baietii, dar si fetele se bat care sa stea langa mine pe strada etc.laughing Nu stiu ce sa fac, ma simt aiurea fata de ceilalti. Cand X isi ia un energizant iar eu o sticla de apa.laughing Funda, oare de ce nu ma comport ca un copil?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e din cauza genelor pe care parintii tai ti le-au transmis dar mergi pe drumul cel bun macar iti mentii organismul in stare buna si nu iti faci rau la stomacel.

| AshEldo a răspuns:

rolling on the floor poate asa ai fost "creata". Esti ok atat timp cat ai 2 maini si 2 picioare la fel ca restul populatiei (presupun) doar pentru ca nu te atrag dulciurile nu inseamna ca ceva nu este in regula cu tine,poate gandesti mai matur in comparatie cu restul prietenilor tai,poate asta le si place la tine thinking Cat despre treaba cu jocurile... fetelor in general nu prea le plac :-J...lor le plac telenovelelebatting eyelashes
O alta varianta thinking poate nu constientizezi faptul ca incerci sa pari mai matura, cu picioarele pe Pamant, un model pentru cei din jur.
Oricare ar fi motivul nu esti anormala...doar diferita.

| MyFirstLove a răspuns:

Pentru ca tu chiar esti un copil.[toti suntem copii cat avem parinti] nu-i deloc ciudat, inghetata de ciocolata nici eu nu o suport bleah. de chipusuri nu ma ating pentru ca am senzatia ca rod scoarat de copac. de milka mi-o trecut. In privinta ta poate cand ai fost mica ai tai nu ti-o dulciuri si nah.

| VIRU a răspuns:

Poi nu e nimic chiar asa de anormal...esti mai matura decat prietenii de varsta ta atata tot.Si chestia cu inghetata,ciocolata, chipsurile, etc.asta depinde de gusturile fiecaruia.Si x cum e bine daca nu mananci multe dulciuri. tongue
Sper ca te-am ajutatwinking

| Muzză a răspuns:

Nu esti ciudata. Doar diferita, si te felicit pentru asta. Ar trebui sa fii mandra ca nu abuzezi de dulciuri, jocuri si alte lucruri nesanatoase. Nu trebuie sa-ti placa tot ce le place altora ca sa fii "normala". Poate de asta esti pusa intr-o lumina buna de ceilalti, pentru atitudinea ta, caracterul puternic, si felul de a fi.
Fii mandra de cine esti si simte-te bine, restul' nu conteaza!
Numai bine :*!

| TommyHilfiger a răspuns:

Esti mai maturizata, si asta e bine. Poti vedea lucruri pe care altii nu le vad...

| ŞoSeŢeL a răspuns:

Esti mai special.mai diferita de ceilalti. Pt. mine asta nu e un lucru rau, te consider un om mai bunhappywinking

| xDeea_6061 a răspuns:

Stai linistita si eu sunt putin mai diferita de restul dar se parte ca asta m-a ajutat in mai multe privinte happy.Si eu m-am maturizat repede...dar nu imi pare rau.happy

| Taiiii a răspuns:

Nu cred ca esti ciudata doar pentru ca iti plac alte lucruri...Din cate observ lucrurile iti merg destul de bine (chiar foarte bine) deci nu ar trebui sa iti faci probleme. Continua sa fi tu fara sa te simti jenata :*

| eduardpaul a răspuns:

Nu te comporti cca si un copid deoarece te-ai maturizat mai repede
Asta nu neaparat de raubig grin
Fi tu insati in continuaretongue