Asta e din cauza genelor pe care parintii tai ti le-au transmis dar mergi pe drumul cel bun macar iti mentii organismul in stare buna si nu iti faci rau la stomacel.
poate asa ai fost "creata". Esti ok atat timp cat ai 2 maini si 2 picioare la fel ca restul populatiei (presupun) doar pentru ca nu te atrag dulciurile nu inseamna ca ceva nu este in regula cu tine,poate gandesti mai matur in comparatie cu restul prietenilor tai,poate asta le si place la tine
Cat despre treaba cu jocurile... fetelor in general nu prea le plac :-J...lor le plac telenovelele
O alta varianta poate nu constientizezi faptul ca incerci sa pari mai matura, cu picioarele pe Pamant, un model pentru cei din jur.
Oricare ar fi motivul nu esti anormala...doar diferita.
Pentru ca tu chiar esti un copil.[toti suntem copii cat avem parinti] nu-i deloc ciudat, inghetata de ciocolata nici eu nu o suport bleah. de chipusuri nu ma ating pentru ca am senzatia ca rod scoarat de copac. de milka mi-o trecut. In privinta ta poate cand ai fost mica ai tai nu ti-o dulciuri si nah.
Poi nu e nimic chiar asa de anormal...esti mai matura decat prietenii de varsta ta atata tot.Si chestia cu inghetata,ciocolata, chipsurile, etc.asta depinde de gusturile fiecaruia.Si x cum e bine daca nu mananci multe dulciuri.
Sper ca te-am ajutat
Nu esti ciudata. Doar diferita, si te felicit pentru asta. Ar trebui sa fii mandra ca nu abuzezi de dulciuri, jocuri si alte lucruri nesanatoase. Nu trebuie sa-ti placa tot ce le place altora ca sa fii "normala". Poate de asta esti pusa intr-o lumina buna de ceilalti, pentru atitudinea ta, caracterul puternic, si felul de a fi.
Fii mandra de cine esti si simte-te bine, restul' nu conteaza!
Numai bine :*!
Esti mai maturizata, si asta e bine. Poti vedea lucruri pe care altii nu le vad...
Esti mai special.mai diferita de ceilalti. Pt. mine asta nu e un lucru rau, te consider un om mai bun
Stai linistita si eu sunt putin mai diferita de restul dar se parte ca asta m-a ajutat in mai multe privinte .Si eu m-am maturizat repede...dar nu imi pare rau.
Nu cred ca esti ciudata doar pentru ca iti plac alte lucruri...Din cate observ lucrurile iti merg destul de bine (chiar foarte bine) deci nu ar trebui sa iti faci probleme. Continua sa fi tu fara sa te simti jenata :*
Nu te comporti cca si un copid deoarece te-ai maturizat mai repede
Asta nu neaparat de rau
Fi tu insati in continuare
VulpeaDinUmbra întreabă: