Cred ca ar trebui sa fi mai ambitioasa, sa ai mai mult tupeu, sa indraznesti, sa fi mai impulsiva! S-ar putea sa ai totul sau nimic, sa iti scape printre degete cu atitudinea asta fetito! E clar ca e innebunit dupa tine, daca si in ora te cheama/se pune langa tine. Cred ca ar trebui sa actionezi, nu va sta nimic in cale.Cred ca tocmai asta e problema ca depinzi de el, si din acest motiv nu te baga in seama, o iei prea in serios. Realizeaza din ce în ce mai mult, că nu mai poate exista durere în prezent, că ai tot ceea ce ti-ai dorit vreodată.Că visurile tale infantile pe care le aveai cândva şi crezând că le ai, te credeai fericita, s-au dovedit a fi deziluzii şi deşertăciune.Acum lumea trebuie să fie aşa. Fără visuri şi fără idealuri, să nu sufări şi să nu duci lipsă de nimic.Imaginarul nu este pentru lumea asta.Da-ti seama,că ai tot ce ti-ai dorit, şi că ar fi egoist să îti doresc mai mult.În clipa asta, ai impresia că visurile tale încep să fie tot mai reale, nu pentru că s-au îndeplinit, şi pentru că ti-ai dat seama că ele au existat doar în mintea ta, că nu ti le doreai tu şi parcă altcineva şi le-a dorit.Ne gândim tot timpul "Cum ar fi fost dacă?","Dacă aş da din timp înapoi...", avem tot timpul nevoie ca lumea să fie altfel decât este deja.De ce? Viaţa este deja completă,desăvârşită. Viaţa este perfectă. Gândirea noastră e imperfectă. Gândirea noastră nu există. Gândind imperfect, plângem în loc să exultăm şi ne mâhnim în loc să ne fie zâmbetul larg deschis. Si nu astepta nimic de la el, nu depinde de socializarea cu el, ca sa se produca schimbarea! Fi acolo, vorbeste cu el si cum ar trebui sa fi, fara vreun motiv anume! Mult succes! Funda?
Daca el nu face primul pas sa fiti impreuna de ce nu faci tu asta?
Fii mai indrazneata, spune-i ce simti in loc sa va jucati amandoi ca doi copii mici.