| 358ili a întrebat:

Buna tpu.Eu iau bursa de merit pentru ca am medie.Bun am luat 200 lei pe lunile cand scoala nu ne-a dat si 75 de lei pe luna decembrie.Problema este urmatoarea:
Acum la noi in familie este criza este o situatie dificila.Parintii imi cer bani. Sunt de acord sa le dau dar ei ma rog sa le dau de tigari.Le-am tot dat si nu mi au mai dat inapoi.Nu stiu ce sa fac pentru ca mi strang pentru tableta sau poate altceva ce m-ar tenta mai tarziu. Daca ei le-ar da pe alimemente ar fi altceva dar asa ma enerveaza sa le dau.Ii inteleg nu se pot lasa de fumat.Ei fac tot posibilul sa imi fie mie bine.Si bine doar cand nu au ca atunci cand au nu imi cer.Nu va ganditi ca suntem o familie de betivi doar ca imi cer bani asta se intampla doar tunci cand nu au.Mama e profesoara a facut 2 facultati si le-a terminat iar tata a facut si el dar nu stiu detali.Momentan duce cu tirul marfa in Anglia.Salariul mamei mele e mic parca a crescut putin habar nuam. Tata castiga bine dar mai ia una alta din Germania dupa ce vine din Anglia(ulei dulciuri haine).Ii inteleg. Oricum tata a zis ca imi cupara tableta si ca nu tebuie sa imi fac griji ca o plateste el.Dar totusi vreau sa strang sa il ajut sa am mai repede.Ce pot face sa nu ma mai supar cand imi cer? Vreau sa inteleg pentru ca stiu c nu se pot lasa dintr-o data de fumat.Si le voi da totusi pentru ca ei m-au ingrijit mi-au oferit o mancare o haina si o casa. Ii iubesc foarte mult! Si inteleg ca e criza. Tata vrea sa se lase de fumat dar nu poate.Nu credeti ca am mofturi dar doar vroiam sa strang niste banuti.Scriind aceasta intrebare aici pe TPU mi-am dat seama ca trebuie sa ii ajut si impotriva luptei cu tigrarile.Trebuie sa ii conving sa se lase pana nu e prea tarziu.Multumesc ca ati citit si multumesc echipei TPU

1 răspuns:
| aura36 a răspuns:

Acum bursa depinde de seor si de scoala la care esti...eu am primit la inceputul anului bursa 450 lei si acum doar 90 lei sad, iar pentru lasat de fumat exista la farmacie niste plasturi care au doz mica de nicotina ca sa dea impresia creierului ca ei fumeaza.

funda?
p.s.:sper ca te-am ajutat
big grin