Incearca sa-i intelegi si tu pe ei dar daca esti asa de constiincios cu tine insuti arata-le si parintilor tai asta.Sigur vor ceda si iti vor indeplini dorinta, desigur pentru a alege o rasa de caine mai cuminte si cu un pret cat mai mic e greu de gasit, dar convinge-i sa-ti iei macar un hamster si spune-le ca te vei ocupa tu de tot ce e nevoie. Daca beagle-ul era obraznic si i-a deranjat pe parintii tai poti lua chiar un hamster sau papagal. Sper ca te-am ajutat si ti-am raspuns cu drag pentru ca eu indragesc animalele. Funda?:X
o sa o primesti. Insa nici cu hamster sau cu porcusor de guineea nu ma lasa deoarece spunea ca nu vrea sa-i aduc "sobolani"in casa. am incercat si cu broaste testoase si cu pesti... insa tot nu vor. a si parintii mei sunt obsedati de curatenie. insa am o vecina in bloc. am fost la ea acasa si avea: chinchila, caine, pisica, canar, papagal. sta in bloc. oricum nu cred ca un caine care nu ii cade parul si care e micut face chiar atat de multa mizerie apropo. Paste fericit!
Nu stiu daca ai vreo sansa sa ii convingi sincer, dar, trebuie sa ii intelegi si pe ei, mai ales daca nu aveti posibilitati financiare! E destul de greu, si vorbesc din experienta, crede-ma.
Vorbeste cu ei si fi sincera cand o sa spui ca vei avea chiar tu grija de caine.
Insa este greu sa te scoli dimineata sa il plimbi pe afara; sa il speli; sa faci vaccinuri. Gandeste-te bine asupra dorintei tale.
Cat despre rasa. Daca te-ai decis, ce fel de caine vrei sa iti cumperi?
O seara placuta.
Spune-le că vei avea grijă de el ca de ochii din cap. Probabil că la vârsta asta părinții tăi nu te consideră suficient de responsabilă. Totuși, eu îl am pe al meu de la 10 ani și o duce foarte bine acum. Probabil că dacă acel Beagle a fost obraznic și l-au vândut, acum părinții tăi consideră ca dacă n-ai putut să-l faci să asculte, nu ești destul de responsabilă. Deci, spune-le să-ți mai acorde o șansă, să vadă că după incidentul cu Beagle-ul ai devenit o persoană mai responsabilă! :]
Diorrus întreabă: