| JuicyCupcake a întrebat:

Eu is in clasa 6, si este o problema.In cls a 5 eram mai enervanta sau cum sa zic, disperata dupa viata laughing. Acum in clasa 6, m-am schimbat si multi mi-au zis ca is mult mai de gasca. Eu am o prietena Bianca care este genul de parsoana mai calma, mai indiferenta, si de gasca. Si de la un timp este mai rece cu mine. Imi mai zice din cand in cand "Bai ce faze faci... zici ca esti in a 5 sa mor eu". Habar nu am motivul dar vreau sa fac cumva sa nu mai aiba impresia asta despre mine sad Mentionez ca eu is genul de persoana mai copilaroasa, amuzanta, si uneori enervanta. Va rog spuneti-mi cum sa fac sa nu mai aiba impresii de genul nu numai ea, ci si restul! Funda mareee :*

3 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna. Nu cred ca ar trebui sa te schimbi doar pentru ea. Tu esti tu. Trebuie sa fii tu. Nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca ti-a zis ea. Trebuie sa te simti bine in pielea ta. Daca tie iti place asa, nu vad de ce nu ai mai fi asa. Cine te cunoaste, te accepta asa cum estiwinking.

| MihaelaMiikii a răspuns:

Buna! Sunteti inca micute, la clasa a 5 a incercatii sa va formatii dupa cei mariiwinking ii vedeti pe cei de a a, a 8 asi vreti sa fitii popularii, la fel ca ei happy nu te schimba pentru o singura persoana, incearca sa fii tuwinking nu sa te chinuii sa fii de gasca doar ca sa faci parte din grupuri mariwinking iar prietena ta, daca te iubeste, daca iti e prietena adevarata, te accepta asa cum estiwinking Bafta

| StefanMV a răspuns:

Stiu cum e sa ai un prieten/a mai timid/a. Daca vrei neaparat sa o ti aproape si sa fiti in continuare prieteni nu trebuie neaparat sa te schimbi. Trebuie doar ca in momentul in care stai cu ea sa fi mai calma si mai linistita. Esti tot tu doar ca nu asa de "energetica". Inainte sa faci o gluma te gandesti daca ei ii plac astfel de glume si cand stai cu ea razi, glumesti, dar esti atenta sa se distreze si ea. Cu altii te distrezi intr-un fel, iar cu ea intr-un fel. Asta daca o mai vrei ca prietena.