Te gandesti asa : Tot ce e acolo este doar un joc de teatru, sunt doar niste simplii oameni, niste actori care doar isi joaca rolul. Nu ma poate influenta sau rani nimic din ce este acolo... Iti garantez ca va merge, doar calmeaza-te!
Dupa ce te uiti la un film horror, asculta muzica, ceva care sa te scoata din starea de teama pe care ti-a creat-o filmul sau uita-te la un alt film, de exemplu o comedie sau la un videoclip care sa-ti ia gandul de la film. O alta idee ar fi sa nu te mai uiti seara, desi nu prea mai are niciun farmec.
Incearca sa te concentrezi asupra ideii ca e doar fictiune, si nu exista nici un caz real care sa fi implicat personaje din filmele vizionate.
Daca tie iti place sa te uiti la file evita sa te mai uiti la alea Horror si incerca sa te uiti la Comedi! cu siguranta nai sa te mai temi!
Te-ai exprimat in modul ca sa te intelegi numai tu. Atunci cu ce te putem ajuta? De la tine a iesit cam asa : Nu vreau sa maninc aia caci ma doare burta. E si normal ca daca nu te vei uita la filme de alea nu o sa mai ai frica! Pentru ce iti mai trebuie sa stii ce sa faci sa nu ai frica? Daca nu te vei mai uita la ele.
Cred ca este normal sa iti fie frica, mai ales daca te uiti singura. Parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti, ca nimic din ce ai vazut in film nu se va intampla in realitate.
Si mie mi se intampla, dar ma gandesc ca e doar un film.
Pai dupa ce te uiti si ti se face frica, gandeste-te ca nu are cum sa fie real, e regizat. Eu cand ma uit la filme de groaza, daca volumul este dat mai incet nu mie deloc frica. Pana la urma doar muzica aia si tipetele te fac sa-ti fie frica.
MariusBoy2013 întreabă: