| Dulke a întrebat:

Buna TPU eu m-am supra infectat, am acnee, toata fata e plina nu stiu cu ce sa dau, refuz sa mai ies pe afara si sa ma uit in oglina,, v'as fi recuunoscatoare daca imi spuneti si mie cu ce sa dau sa mai dispara macar putin... fundita

8 răspunsuri:
| Bubbles a răspuns:

Si eu am acnee(cred nu stiu sigur ca mai am putine cosuri p fata)si medicul de familie mi-a scris o reteta cu un medicament zineryt... e cel mai bun... apropo trebuie sa ai reteta ca sa-l poti lua... normal costa vreo33 lei si cu reteta il iei p gratisbig grin... sper ca te va ajuta

| Kittynika a răspuns:

Incearca sa incepi si un tratament din interior. Tine o cura de cateva luni cu trei cani pe zi de ceai de Trei frati patati.

Uita-te pe google la masti naturale pentru ten acneic sau pentru cosuri.Rosiile de asemenea sun foarte bune si inca sunt in sezon. Punety delii de rosii pe fata si nu le tine foarte mult clateste bine cu apa deoarece este foarte astrigenta.

Schimba din 2 in 2 zile fetele de perini si opareste-le in apa.

Poti incerca zynerit este bun pentru cosuri. Daca iti irita fata inearca Clearsil.Si daca optezi pentru produse citeste pe eticheta sa contina Acid Salicilic(Saliccylic Acid) care este antibacterian si este bun pentru cosuri.

Multa sanatate si nu uita de ceaiul de trei frati patati deoarece este foarte bun in toate bolile de piele.Bea multa apa si mananca sanatos.

| Kittynika a răspuns:

Felii de rosii*
scuze de greseala:d

| Kittynika a răspuns:

In legatura cu fata care zicea de urinalaughing... urina de dimineata este cea mai plina de toxine nu cea mai curata.Cika ii buna si asta ca dezinfectant pe taieturi, o fi si pentru cosurihappy

| simovacariu a răspuns:

Ok...nu dispera! Mai intai trebuie sa-ti protejezi foarte bine tenul.Nu pune mana pe fata, nu sparge cosurile...
Eu am incercat un tratament care a dat rezultate.Iti cumperi niste aspirina de la farmacie, pisezi doua pastile si pui cateva picatui de apa fiarta peste pastilele farmitate.Compozitia o pui pe cosuri si o lasi cateva minute, apoi te speli.(asta o faci o data pe zi.se vad rezultate de la prima aplicare!)
In acelasi timp ce faci tratamentul cu aspirina poti sa-ti faci cataplasme cu ceai de musetel si de brusture.
Si pentru tartamentul din interior bea mult ceai de musetel si de brusture!
Succes si sper sa-ti treaca cat mai repede!

| girllll a răspuns:

Ei bine vad ca toata lumea foloseste numai creme si prostii ei bine iti voi spune sincer desi nu cred ca vei lua in serios :foloseste urina ta de dimineata pentru ca e mai curata si trebuie sa imbibi un tampon pentru demachiat cu urina si sa iti dai in locul unde ai cosuri :este cel mai bun tratament il stiu de la bunica mea.stiu ca e chiar scarbos dar nu trebuie sa ramai cu ea pe fata. lasi urina sa actioneze cam 5 minute si dupa clatesti bine fata.iti zic eu ca vei scapa de cosuri! happy sper ca ti-am fost de ajutor si incearca chestia asta ca nai nimic de pierdut

| vidyalove a răspuns:

Da-te cu Isotrexin. La fel am avut si eu dar dupa ce m-am dat cu ea nu am mai avut. Inainte sa te dai ar fi bine sa te speli pe fata.

fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cumpara o masca de argila si sunt si niste pastile anti cosuri le gasesti la farmaci naturiste
Sper sa fie binehappy
zby3:*