Cred că e foarte bine așa cum ești. Dacă ai învăța să te detașezi de nimicuri de genul ăsta ar fi și mai bine. Că nu bei, nu fumezi și nu te machezi e iar bine, dacă așa simți să faci. Într-adevăr, în perioada adolescenței se fac mici grupulețe tocmai din cauza acestor obiceiuri: fumători, fete care se machiază reciproc și își împrumută cosmeticele, cei care ies în oraș să bea și etc. Însă, astea cam rar rămân grupuri sudate, cam toți fiind pe interes în ele.
Dacă vrei o prietenie sinceră eu zic să te înarmezi cu răbdare și cu multă atenție, că așa ceva se găsește rar.
Nu ceda tot timpul de la tine pentru a intra în vorbă cu alte fete pentru că te vor căuta doar când o să ai ce să le oferi: bomboane, teme, mâncare etc.
Încearcă să vezi cum ești tu cu adevărat, să te comporți cum dorești, să fii dimplomată cu toată lumea, dar și fermă când cineva îți face o nedreptate sau e absurdă, ca prietena aia a ta.
Concentrează-te pe ce e important pentru tine: studiu, un hobby etc.
Mult succes și nu dispera! Caută oameni cu preocupări comune și dacă nu găsești pe nimeni în clasa ta...stai liniștită, nu ești singura care trece/a trecut prin asta!
Poate găsești prin alte clase, virtual, la un cerc literar sau un atelier de creație, la o sală de antrenament, orice.
Totuși, niciodată să nu te încrezi complet în nimeni de prima dată. Observă oamenii și nu te mai gândi că ei fug de tine sau că tu greșești. Din tot ce mi-ai zis cred că ești o fată chiar drăguță, dar să nu devii disperată.
O zi frumoasă!
Probabil te vad ''ciudata''...
Nu te panica, lumea e plina de oameni retartati pe care trebuie sa-i ignori; toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti
Probabil nu ar trebui să mai fi așa bună cu toată lumea. În ziua de azi toți sunt pentru ei. Cred că ar trebui să-ți găsești o prietenă sinceră care să-i placă aceleași lucruri ca și tine.
Probabil n-ar trebui să mai fi așa bună cu toată lumea. În ziua de azi toți sunt pentru ei și pentru interesele lor. Am aflat-o pe pielea mea. Ar trebui să-ți găsești o prietenă sinceră cu care să ai ceva în comun.
Andrei67y5 întreabă: