anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu am nicio prietena la scoala, ma inteleg bine doar cu baietii din clasa.De ce?
Pentru ca, cateva fete care sunt invidioase pe mine pentru ca am note mai mari ca ele, au inceput sa le zic tuturora ca eu am note mari pentru ca mama ii pune pe profesori sa imi dea numai de 10.
Colac peste pupaza, mam calificat la judeteana de engleza.Ce au zis ele? iar a vb mama cu proful si de asta am trecut.
Eu, i-am zis dirigintei mele si ea lea certat si le-a zis ca nu e adevarat etc.Si acum toate fetele din clasa nu mai vorbesc cu mine.Mie groaza sa ma gandesc cum o sa comenteze toate luni la scoala.
Ce sa le spun? Ce sa fac sa nu ma afecteze vorbele lor? Multumesc si fundahappy

2 răspunsuri:
| BellaKiოNana a răspuns:

Te faci ca nu iti pasa.Pur si simplu nu baga in seama persoanele invidioase, care nu stiu decit sa vorbeasca pe la spate.Imprietenestete cu baietii daca cu fetele nu te impaci.Ei o sa te inteleaga mult mai bine decit ele.Si nu o sa te birfeasca.La urma urmei cauta-ti o prietena din alta clasa cu care sa-ti petreci pauzele.
``Fac ce-mi place.Nimeni nu a zis ca trebuie sa va placa si voua.`` Bafta.

| RoxanaCC a răspuns:

Ehh ca sa ajungi la olimpiade trebuie totusi sa ai ceva cunostinte. Deci lasa-le in pace daca nu au altceva mai bun de facut si nu le mai baga in seama. Indiferenta doare cel mai tare. O sa treaca si asta si o sa va imprieteniti pana la urma happy