Si aveau dreptate. Daca nu este raspunsul pe care il astepti, nu mai intreba.
Stii tu... cand pui o intrebare uneori mai sunt si oameni care vad problema din exterior si ancorata in realitate. Daca tie nu iti place raspunsul asta nu inseamna ca nu e un raspuns bun. Vrei doar raspunsuri care iti convin nu mai intreba.
Sfatul tipului mi se pare destul de valid.
Ai cea mai mare dreptate, sunt total de acord cu tine.ar trebui sa-si vada de treaba astia de n-au nimic bun de spus.
N-ai, ai pus o intrebare pe un site unde fiecare isi spune parerea. Cand faci o cheste nu te astepta ca oamenii sa fie draguti, nu intodeauna se intampla asta, unii arunca cu rosii stricate-n tine, isi bat joc pentru ca intrebi chestii de care chiar merita sa razi.
Fiecare după cum privește întrebarea ta uni o văd într-un anumit fel de parcă atunci când suntem la școală e o viață?! Adică avem o viață uni pot într-adevăr să fie astfel dar alți vor să aibă o copilărie.
Fi tu însăți dar nu fă ca asta să devină muza ta, făcând fel de fel de lucruri "la modă".
Serios mai e cineva normal puțin probabil
Nu lua în seamă tot și în rest să fi sănătoasă!
Boom Shaka Laka ar trebui sa te intereseze scoala si sa nu te mai gandesti la baieti cred ca d-abia esti in primele clase de gimnaziu, nici macar nu stiti ce e dragostea adevarata, in cealalta intrebare iti place de un cocalar care iti face farse. Pai nu stiu, ai dreptate?