Buna, clar permanentul. Dar iti dau un sfat, si mie imi place parul drept si mi-a luat luni sa mi se refaca deoarece era distrus din cauza placilor etc..deci, eu dupa ce ma spal pe cap, mi-l usuc cu feonul si cu o perie. Imi las capul in jos, cu o mana il usuc si cu cealalta imi pieptan parul, iese drept si cu volum. Bafta!
Eu il am drept si as da oricat sa il am ca al tau.Asa ca, nu mai chinui parul, bucura-te de el.
Bună!
Reţine faptul că un permanent durează, în medie, între trei şi şase luni - dar în nici un caz nu este recomandabil să mergi din nou la coafor în acest scop mai devreme de 12 saptămâni. Chiar dacă, în mod firesc, nu mai arată atât de bine ca la început, rezistă acestei tentaţii distructive pentru păr.
Dar, la fel si placa, arde părul, îl distruge! Adevărul este că, este mai puţin nesănătos părului tău, placa, decât permanentul.
Cel mai sănătos pentru păr e să-l întinzi cu foenul şi cu peria rotundă( brushing), apoi îl fixezi cu ceară de păr. Ţine câteva zile dar nu îţi arde părul ca şi placa sau permanentul.
Baftă! .