Salut!
1 Poate te deranjeaza poate nu, dar cand pui o intrebare chiar daca dureaza mult sau putin scrio in asa fel incat sa inteleaga toata lumea chiar daca ai treci la subiect macar zii ce vrei sa ne zici?
2 Ce-am inteles eu Tu, fratele tau si alti copii este vorba de gene familiei.
3 Nu conteaza de la cine ai gene, cu cine semeni tu sau a cui gena ai tu.
Nu poti sa zici ca daca un copil in ziua de azi sta la laptop asa stateau parinti, bunicii...
Fiecare copil invata sa devin un om care sa poata avea un viitor fiecare are propriul sau drum.
Daca fratele tau fumeaza nu conteaza motivul nu conteaza daca este prapadit... aicea depinde de el.
4 Un om poate sa faca facultatea sau nu, poti sa te lasi de fumat daca vrei sau nu, daca esti sarac poti deveni bogat daca vrei sau nu.
5 Ti-am dat un singur lucru ai vointa poti face ce vrei +ambitie si curaj si sa iti placa ceea ce faci! Si sa nu te lasi batut niciodata.
Sunt multi oameni in ziua de azi care au realizat ceva chiar daca nu aveau facultati chiar daca nu le placea cartea dar au realizari mari.
PSaca vrei sa ai un viitor fatil singur asa ca ai gene ca si cum ai spune acest lucru:Lasa ca imi da Tata/Mama bani si nu trebuie sa muncesc deloc.
Genele iti arata latura fizica si caracterul dar restul depinde de tine.
Pai, nasoal intrebare si situatie, in primul rand.
Eu nu cred in asa ceva, de exemplu tatal meu este un alcoolic(la fel si parintii lui aka bunicii din partea tatalui), bea cat duce, mie in schimb, nu-mi place alcool-ul, iar mama ea bea la ocazii, dar se trage dintr-un neam care tot asa, baga alcool.
Idea este ca oricum ar fi, viciile sunt doar vicii, nu poti sa zici ca se mostenesc, mai degraba se mostenesc sentimentele si influentele de personalitate care duc la aceste vicii, oamenii cand devin alcoolici in ultimul hal, sunt de obicei oameni care isi ineaca amarul si au prea multe regrete.
Daca realizezi ce am spus, atunci ai realizat si ca oamenii devin alcoolici din alegerea lor proprie, eventual influentati, atata timp cat nu ai motive sa bei peste masura (nici nu ar trebui sa existe asa ceva, IMHO), nu vad de ce sa-ti faci griji.
Ai grija de tine!
O viata frumosa si sarbatori fericite!