| PingPong5648 a întrebat:

Eu sunt Cristi si am 15 ani. Am 2 intrebari zic eu, interesante:

1.Ce cadou pot sa cumpar unei prietene la 15 ani?

2.Aici e mai mult o situatie, sau ceva de genul.
Diseara, eu plec la tara( ca tot vine Craciunul) si acolo voi merge cu prietenii mei pe deal la sanius, tot odata v-a veni si o fata frumoasa. Vreau sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea. Cum sa o abordez? Cand pot sa o intreb? Daca va accepta ce sa fac, ce sa-i spun? Dar daca va refuza?
Mai multe situatii de genu acesta cred ca stiti voi si as vrea sa-mi explicati cum ar sta treaba bine pentru aman2. happy

Cele mai bune raspunsuri primesc FUNDA. happy

2 răspunsuri:
| pisicutablue a răspuns:

Eu am in jur de 16 si imi plac foarte mult colierele cred ca este un cadou excelent colier, bratara sau chiar si un animal de plus
Pe fata frumoasa eu zic sa pari cat mai smecher in gasca ta si crede-ma poti cuceri o fata cu bancuri.Mai intai trebuie sa deveniti prieteni daca sunteti deja ii poti spune la plecare de ce nu ma pupi sau cv de genu fetele se topesc dupoa chestii de genul asta. Dupa aia ii poti spune ca iti place de ea si daca acepta sarut-o delicat pe buze daca nu spune-i ca tot iti place de ea dar mai bine ii spui cand sunteti doar voi doi

| cosmincuriosu97 a răspuns:

1)un colier,un ceas de mana,sau colier cu ceas, ceva dulce, flori, parfumuri, un ursulet urias