Pai iubirea e iubire si prietenia prietenie, adica daca te indragostesti de un amic foarte apropiat sau invers iti garantez eu ca nu ve'ti mai fii prieteni ii viitor pentru ca unul dintre voi sigur v-a fii dezamagit dupa terminarea relatiei. Iubirea e un sentiment diferit fata de prietenie parerea mea!
Buna, eu cred ca un prieten cel mai bun ramane un prieten si atat, din punctul meu de vedere iubirea se caracterizeaza prin comunicare, incredere, acceptarea persoanei iubite excat asa cum e, cu defecte si calitati
Eu cred ca trebuie sa mai treci prin viata pina intelegi exact corect lucrurile!
Esti aberat rau de tot! Iubirea bazata pe atractie sexuala este intofeauna un "foc de paie" care se stinge usor!
Mult mai important decat sexul, intr-o relatie, este iubirea bazata pe aprecierea si constientizarea calitatilor morale ale partenerului, calitati printre care caracterul ocupa un loc de frunte! Aceste iubiri tin pina la adanci batraneti!
Este un pacat sa renunti la un partener cu caracter nobil ca sa il schimbi cu un badaran prost dar atractiv ca animal si care te va obseda cu sexul si badarania lui, conform zicalei, omu cu cat e mai prost cu atat se comporta mai mult ca un animal dominat de instincte, mai ales sexuale!
Vad ca nu intelegi ca rationamentul tau are la baza exact acele instincte care tin de animalitatea, si nici nu vrei sa accepti ca poti face sex si cu partenerul "neatractiv" si chiar s-ar putea sa-ti placa pina la urma, chiar daca acest partener nu te-a atras ca nu era sexy!
Da,sunt total de acord, este foarte ciudat ca din iubiti sa fi din nou prieteni, nu va mai fi aceeasi incredere, vor fi mai retinuti sau chiar nu o sa mai vorbeasca asa de des ca inainte! Nu mai am ce zice, sunt de aceeasi parere!
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: