| nuname a întrebat:

eu sunt foarte admirat de fete in liceu,marea majoritate se uita dupa mine,unele chiar se si baga in seama cu mine,dar eu nu stiu cum sa reactionez(sunt unele cu care as vrea sa am o relatie) si nu stiu ce sa le zic, cel mai bun raspuns are funda!

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Ești atât de mândru că ești admirat de ele, te mai și lauzi! Și tu vrei să ne spui nouă că nu reușești să vorbești cu ele?
Cine te crede?

| nuname explică (pentru h3r):

Nu,nu ma laud,ce rost ar avea? voi nici macar nu ma cunoasteti, ce as castiga? si da, poate ca e greu de crezut, dar imi e greu sa vorbesc, nu prea stiu cum sa reactionez

| h3r a răspuns (pentru nuname):

Teamă n-ai, așa că poți vorbi că nu pățești nimic.
Doar din atâtea, una tot trebuie să se găsească potrivită pentru tine, pentru a purta o conversație...nu?

Sunt mai multe, dar ma cam tem pentru ca nu am avut o copilarie prea fericita tongue

Îmi pare rău, nu toți am avut parte de lapte și miere.
Și până la urmă ce treaba are asta? Când tu ești foarte admirat?

happy

Deoarece sunt mai rusinos, si ma tem de refuz big grin

Ce refuz? Dacă ești admirat, înseamnă că ele așteaptă să le bagi și tu în seamă!
Salută fetele, arată-le că ești dispus pentru conversație... vorbește cu ele, răspunde-le și totul o să fie ok!

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pentru inceput cauta sa le cunosti, discuta diverse lucruri cu ele si vezi apoi daca va potriviti si chiar vrei sa fii cu ele, adica cu ea. Ca nu se cade sa fii cu mai multe odata. laughing
Si pasul urmator, cel "important" de facut, este mai usor si vine firesc cand ambele persoane (tu si ea) ati ajuns sa discutati despre orice si sa va agreati reciproc. De fapt, atunci cand il vei face, practic va fi doar o confirmare a relatiei dintre voi.