| LoveYouBadBoy a întrebat:

Eu sunt foarte hotarata si vreau sa plec de acasa.stiu unde sa ma duc. dar vroiam sa va intreb : Ar trebuii sa-mi iau o geanta mare in care sa pun totul nu? Si sa-mi pun hainele care imi trebuie si d-astea nu? Va rog spuneti-mi ce ar trebui sa contina bagajul si cam cand ar trebui sa plec?
fundita

6 răspunsuri:
| goldheart a răspuns:

Buna! E evident faptul ca intrebarea ta a fost pusa la caterinca, dar asta nu ma opreste sa-ti raspund. Adica vreau fundita! big grin Paai...nu stiu motivul pentrucare ai vrea sa pleci de-acas', dar cred ca ti-ar trebui o geanta in care sa incapa toate hainele de care ai nevoie pentruo anumita prioda de timp. Desigur, tree' sa te ganndesti si la machiaj, parfumuri, chestii d-astea...si in legatura cu ''cand ar trebui sa plec'' :pleci cand te simti pregatita sa porti pe ''umerii tai toata greutatea unui adult adevarat, cu tot stresu' mmaturitatii etc etc. Ok>?

| LoveYouBadBoy explică (pentru goldheart):

Scuze dar intrebarea chiar nu a fost pusa la katerinka

| ღClauuღ a răspuns:

Pai trebuie sa iti pui cam tot ce iti trebuie tie sa traiesti adica ce folosesti zilnic, dar cat despre cand ar trebui sa pleci, eu te sfatuiesc sa nu pleci de acasa fiindca nicaieri nu e mai bine ca acasa.Ma rog daca chiar vrei sa pleci poti pleca oricand.

| underc0ver a răspuns:

Din cauza lui. Tembelu' ala vr sa pleci? Doamnee. de la o despartire vr sa fugi de aksa? iti dai seama ca toi oamenii suferim.din dragoste, din saracie, din necaz etc...dar nu trebuie sa fugi de aksa! Sper sa te gandesti la ce este mai bine pentru tine! big grin

| Flyn a răspuns:

Buna!
De ce vrei sa pleci? Eu te inteleg,si eu am vrut sa plec de acasa,dar m`am gandit ca nu as reusi sa traiesc departe de familie si de prieteni.Da, ai avea nevoie de o geanta mare.Dar, totusi.mai gandeste`te.
pa, pa

| carmenmaria a răspuns:

Nici in gluma sa nu spui asta