| robertopora a întrebat:

eu sunt foarte musculos dar fetele nu ma baga in seama, arat bine si la fata si la corp, ce pot face? as dori sa am o iubita tin sa mentionez ca am 16 ani

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Conteaza si comportamentul si modul cum le abordezi pe fete.Mai ai timp.Ai doar 16 ani.

| AlexandraCamelia2002JokeHouse a răspuns:

Eu cred ca nu aspectul fizic conteaza. eu cred ca ar trebui sa te faci placut. nu sa le abordezi sau ceva gen. Asteapta catva timp si dupa sa zic asa dai marea lovitura. Sunt fata. stiu ce si cum!

| neutrino a răspuns:

Poate ca nu esti tuns asa cum ar trebui.

| Clarity a răspuns:

Eu zic sa astepti ca o sa vina ele la tine. Da incearca sa nu vorbesti urat cu ele sau sa faci misto, cu niciuna, ca o sa se auda de la una la alta. Incearca sa iti pese prin ce trec ele in caz ca o sa iti povesteasca ceva anume. Daca faci asta te asigur eu ca o sa vina ele la tine, dar nu te stresa sa vada ca esti disperat, poate meriti ceva bun si trebuie sa astepti pana vine aia perfecta, nu oricine. Sper sa te ajutewinking.

| ywar a răspuns:

Pai tu cu muschii esti clasa I, lux. Mintea nu se face la sala, din nefericire pentru tine.

| peperonies a răspuns:

Sigur nu esti foarte musculos. ai 16 ani, cat de musculos sa fii? ia pune o poza.