| sweetchild2008 a întrebat:

Buna TPU.
eu sunt in clasa a9a si colegii mei nu ma prea baga in seama deoarece ascult rock deci mai pe scurt sunt rockerita. cum sa va zic dar nu fumez nu beau si cred ca si asta este una dintre cauze.
nu stiu ce sa ma mai fac! ajutati-ma! si cu mama ma cert pe tema stilului meu! va rog ajutati-ma! multumesc mult funda.

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Mi se pare stupid să te ignore doar pentru că asculţi un anumit stil de muzică, mai ales fiind vorba de rock.
Însă, încearcă să te integrezi şi să adopţi un stil mai diferit la şcoală, să fii naturală şi să zâmbeşti mereu. Nu contează că nu bei sau că nu fumezi, un om normal la cap nu judecă după asemenea criterii.
Tot ceea ce trebuie să faci e să te integrezi şi să fii puţin mai rebelă. Ai şi un plus, ieşi din tiparele adolescenţilor cu gusturi şi stiluri tipice în ziua de azi.
Dar, gândeşte-te bine. Chiar merită? Lasă-i în lumea lor roz, găseşte-ţi prieteni pe placul tău, care să te înţeleagă.
Iar în privinţa mamei tale... vorbeşte deschis cu ea, fă-o să înţeleagă. Şi, ca un alt plus, încearcă să-i faci pe plac şi o să fie mai bine.

1 răspuns:
| sweetchild2008 explică:

Multumesc