| DarthRevan a întrebat:

eu sunt mai diferit ca adolescent, vad lucrurile altfel.
Problema este ca eu nu gasesc adolescenti ca si mine, seriosi care vor sa faca ceva cu viata lor, care au un scop.Am 2 prieteni pe skype dar nu sunt din orasul meu.As dori sa stiu cum pot atrage persoane care gandesc ca si mine.Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur, ai dreptate. D'aia ne palce tuturor sa stam cu maneaua-casca si felia de untura in maine, ca suntem toti la fel. Cum ar zice D. Puric: "Absolut genial"!

5 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Sunt mii de oamenii care se cred "diferiti" dar sunt banali! Nu exista oamenii speciali decat oameni normali!

| DarthRevan explică (pentru sappy):

Se cred nu are nici o logica in ce spui.Cum sa spui ca nu sunt diferit cand eu am pasiunii si hobiuri, colegii mei sunt superficiali si copilarosi.Asta e adeavarul, ei nu au hobbiuri stau pe facebook si dorm astea sunt cuvintele lor. Si tu spui ca eu nu sunt diferit? refromuleaza te rog

| sappy a răspuns (pentru DarthRevan):

In primul rand invata sa scrii(sfat prietenesc).OK, exista oameni care fac lucruri diferite, care conteaza pentru ei sau pentru cei din jur, dar sa te crezi diferit doar pentru ca ai pasiuni diferite sau alte valori(nu esti singurul). Oameni superficiali sunt peste tot si cateodata este mai bine sa fi asa decat sa iti pese de probleme care nu te privesc si pe care oricum nu le poti schimba! Si eu cand eram in liceu/scoala ziceam ca lenevesc toata ziua dar aveam destule pasiuni si decat sa incerc sa le explic mai bine taceam! Si pana la urma sa nu faci nimic nu-i tot un hobby(stil de viata). Pentru un om care se crede asa diferit ar trebui sa fii mai tolerant!

| DarthRevan explică (pentru sappy):

Sappy, crede-ma ca nu am timp sa verific toate greselile de ortografie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sappy):

Desigur, ai dreptate. D'aia ne palce tuturor sa stam cu maneaua-casca si felia de untura in maine, ca suntem toti la fel. Cum ar zice D. Puric: "Absolut genial"!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Hai lasa-ma, tu vrei sa fii diferit, cand de fapt esti pierde-vara ca si ceilalti adolescenti. Daca ai doi-trei prieteni pe skype, care nu sunt din orasul tau, asta nu te face mai special, ci din contra, mai bleg, pentru ca nu esti in stare sa gasesti cateva cunostinte cu care sa discuti.
Si fiecare traieste exact asa cum vrea, daca tu iti doresti sa fii gropar, iar peste cativa ani vei spune "Uite, am devenit gropar, am facut ceva cu viata mea.", iar celalat de langa tine, sa zicem, a devenit vacar, cu toate ca voia sa devina pescar, asta nu inseamna ca n-a facut ceva cu viata lui sau ca n-a avut un scop in lumea asta.
Stai linistit, nu esti tu mai stralucit decat ceilalti.Iar daca iti cauti prieteni cu aceleasi conceptii ca ale tale, inseamna ca-mi demonstrezi, din nou, ca esti un molau, fiind limitat atat in gandire, cat si in conversatii.