| Calypso1234567890 a întrebat:

eu sunt mai perversa de obicei chiar si la scoala adica nu in sensul ca vorbesc dirty dar daca cineva spune ceva cw are doua sensuri adica cel normal si cel cu tenta sexuala sunt capabila sa le depistez pe ambele. ceilalti colegi ma cred perversa clasei dar ce vina am eu ca observ toate sensurile si ei nu?! E ceva rau in asta, adica pot da impresia de curva sau pur si simplu baietii se bucura ca le deschid ochii spre al doilea sens?

Răspuns Câştigător
| anonim0807 a răspuns:

Hai sa iti spun un secret: pe baieti ii atrag fetele perverse. Toata lumea se gandeste la sex, dor ca unii sunt prea lasi sa recunoasca. Toti oamenii se gandesc la sex, iar lucrurile cu mai multe intelesuri ii incita. Nu esti ciudata, esti perfect normala si bravo tie ca ai curajul sa te arati asa cum esti. Te pup, o zi bun in continuare!

5 răspunsuri:
| CristinaSNC a răspuns:

Esti perfect normala. Si ceilalti se gandesc si la celelalte sensuri dar nu vor sa recunoasca laughing

| ksuper31 a răspuns:

"Le deschid ochii spre al doilea sens" That's what she said! Exact asa faci si tu! Suntem la fel! Nimic nu ne mai poate desparti acum!
Glumesc, esti ok, nu te schimba.
Succes!

| NH4OH a răspuns:

Asta nu înseamnă că ești perversă. Și eu sunt la fel ca tine, iar în jurul meu am mulți prieteni/prietene la fel. Pervers în acest context are sensul de imaginație extinsă, care poate percepe lucruri diferite de la un cuvânt.
Eu aș zice să te mai potolești să-ți arăți * aceste gânduri *. Dacă cineva zice spre exemplu : Tragem foaia la xerox, tu te gândești și la alt sens al cuvântului " a trage" right? Păi, abține-te să mai spui la ce te gândești și ce altceva mai înțelegi tu printr-un cuvânt normal.
Din punctul meu de vedere toți în mintea noastră ne gândim și la alt sens mai deochiat, doar că nu toți îl scot la iveală.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Eu nu cred că cineva care vede mai multe sensuri la un cuvânt este c**** sau chestii de astea...Eu cred pur și simplu că are școala vieții și va ști cum să se descurce în orice situație

| PsihopatX3 a răspuns:

Stai... asta învățați voi la şcoala?

Băieții văd fetele perverse ca posibile partenere pentru sex, toți ne gândim la sex dar într-o oarecare măsură, tot ce e în exces e greşit, perversiunea cu limită poate fi amuzantă şi incitantă, în exces dăunează imaginii tale.