| zDenYz a întrebat:

Buna TPU eu sunt mai timida putin si toti colegii mei imi spun ca sunt foarte tacuta nu stiu ce sa mai fac? Dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| Broadway a răspuns:

Draga mea, nu trebuie decat sa fii tu insati. Daca esti ceva mai timida, nu este o problema. Probabil esti si ceva mai micuta, o sa vezi ca odata cu inaintarea in varsta, complexele astea vor mai disparea. Colegii/prietenii te accepta si te iubesc pentru ceea ce esti, nu pentru ce si-ar dori ei sa fii.happy

| zDenYz explică (pentru Broadway):

Multumeschappy

| Broadway a răspuns (pentru zDenYz):

Cu mare placere happy

6 răspunsuri:
| IonutAxi a răspuns:

Nai ce sa faci nimic, decat sa te dai la borca cu ei..baga-te in vorba, rade, glumeste.una alta. Succes

| bitihacy a răspuns:

Invata cateva bancuri si zi-le colegilor, dar nu mai mult de 2-3 pe zi, sa nu zica ca esti disperata. Dupa max o saptamana o sa fii integrata perfectwinking

| helen45132 a răspuns:

Salut! Și eu sunt considerată timidă și parcă nu aș vrea să comunic cu oamenii, dar tare îmi pasă ce spun, așa ne-a dat Dumnezeu.Să nu încerci să te integrezi în grupul celora care vobesc prostii și mai știu numai ca să fii considerată ''faină'', dacă vei face asta îți vei strica reputația.Noi în clasă câți nebuni avem și până acum nu sunt ca ei,sunt specială să spunem, așa și tu, lasă să îți spună că ești cum ești, tu în schimb nu-i asculta și fii mândră de propria-ți persoană, multă baftă!

| AlexinoBoyForeverGligor a răspuns:

Pai...Fa cunostinta cu unu/una si te va baga intr-o gasca si acolo aia iti vor face o gramada de prieteni!