Pai profii nu au cum sa iti faca pe plac doar de aia se numesc profi ca sa fie impotriva.Meseria lor e sa incerce sa indrepte lemnul noduros din care suntem facuti pentru a sta cat mai drepti
De ce sa plangi cand cineva iti zice ca nu te place? O persoana atat de sincera e de pastrat.Rari sunt oameni care iti zic in fata ce simt/cred despre tine asa ca trebuie apreciati
Chestia cu profesori e întradevăr deranjantă ar trebui să renunţi la în a te "mai pune în gură cu ei" pentru că nu are sens. Poate asta cauzează şi anumite note proaste pe care le iei sau pe care le-ai putea lua. încearcă să tratezi profesori cu mai mult respect pentru că până la urmă sunt profesori şi în primul rând adulţi. Îţi place să ţi se facă pe plac, ai să creşti mare şi ai să vezi că lucrurile nu vor sta chiar aşa! Dar ai timp să înveţi! Baftă!
A.domnisoara rebela. m`am uitat pe hi5 tau si nu esti decat o tanca care are fite proaste Ce zici tu ca te machezi? La ce fata ai iti cade fardul de pe tine Cica te imbraci cum vrei. da ce ti se pare asa aparte stilul tau? Niste tricouri lalai pe tine . Asa ca mai lasa "harfele"astea si vezi-ti de scoala copilo
1. Nu e vina profesorilor ca parintii tai s-au descurcat mai bine.
2. Scuze daca te-am suparat, dar asta este adevarul.
3. Trateaza-i cu respect, sau daca nu, macar stai cuminte, o sa ai mult mai mult de castigat.