| CristinaLăvMucAnonim a întrebat:

Eu sunt o fire mai baietoasa de fel si as vrea sa devin mai feminina.Am 12 ani, aproape 13, constientizez ca trebuie sa ma maturizez... Ajutati-ma, dati-mi niste sfaturi! Ma comport baieteste, merg baieteste, pentru ca in copilarie am trait numai cu baietii, nu aveam nici o fata pe strada. Funda

Răspuns Câştigător
| BbqOmgWtf a răspuns:

Hey,Heey!

Gandeste-te ca tu nu vei putea sa devii matura peste noapte! Asta se intampla odata cu timpul! Si daca ai fete in clasa, incearca sa te agetzy de ele, adica sa nu mai stai cu baietzy, sa nu ii bagi in seama decat daca iti place de vreunul. Imbracate mai feminin, un maieu roz, rosu, galben.culori deschise in ori ce caz. O freza carliontzata, sau intinsa, nu o prinde in coada prea des, doar daca ai breton! Lasa-ti parul lung sa creasca, fate pe unghi si ia-ti pantaloni stramti, gen blugi skinne sau ceva fustitze mai sexy! Un machiaj, dar la varstata nu trebuie sa fie strident, ceva luciu de buze si un pic de fard pe pleoape, ceva de copiii, ca nu e rau! Si cam atat, sa stai cu fetele, ia-ti niste reviste de fete, si o sa incepi sa fi si tu mai feminina, in legatura cu mersul, trebuie sa fie lent, gratios, si indiferentwinking trebuie sa ai incredere in tine cand treci pe langa oameni, gandeste-te ca poate se uita dupa tine! SUCCES DRAGA kisswinking

Sper ca te-am ajutat! big grin

4 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Si de ce trebuie sa te schimbi? De ce sa nu ramai asa?
Ce e neinregula daca ai un comportament special?
Daca cineva te place pentru comportamentul tau in ciuda faptului ca altii nu te plac din acelasi motiv inseamna ca esti o persoana speciala si trebuie sa te bucuri de asta.

De maturizat, lasa timpul sa isi faca treaba, tu traieste ce mai ai din copilarie, indiferent daca esti feminina sau nu.

Multa bafta! happy

| CristinaLăvMucAnonim explică:

Da,va inteleg pe amandoua, dar si mama imi atrage atentia si am observat si euhappy

| pAuU_5976 a răspuns:

Daca chiar vrei sa nu mai fii baietoasa atunci incearca sa stai mai mult cu fetele.sa te tunzi, sa iti cumperi haiine si accesorii ca o fata de varsta ta.si eu am aproape 13 ani.si faza cu maturizatul eu spun sa lasi timpul sa faca asta.traieste`ti copilaria pentru ca nu multi o au.si daca chiar iti place sa fii baietoasa nu e nimic inneregula. daca e sa te placa cineva te place pentru cine esti tu nu pentru cine vor altii sa fiihappy

| Pisicutza1998 a răspuns:

Buna cristina Poti incepe sa stai la scoala cu fetele sa te machiezi sa te imbraci feminin sa te tunzi dar daca tie iti place sa fi baietoasa nu o sa te schimbi prea mult incearca daca totusi vrei sa le balansezi adica sa stai cu toata lumea sa faci sporturi dar sa iesi si cu fetel in oras la mall. Bafta :*