| Julyly2089 a întrebat:

Bună TPU! Eu sunt pe profilul științele naturii, am crezut ca este asemănător cu mate info pentru ca e real și am zis sa îl pun și pe el pe lista ca să intru la ce liceu am vrut, dar acum îmi dau seama ca probabil mi se potrivea mai bine mate info. Ma gândeam sa ma mut la mate info la același liceu, dar nu știu dacă o sa am media destul de mare asa ca m-am mai gândit și sa merg la alt liceu puțin mai slab dar tot bun. Problema e ca eu îmi fac destul de greu prieteni și in clasa asta am reușit cât de cât sa ma apropii de câteva persoane și nu prea vreau sa o iau de la început cu alt colectiv la anul. Voi ce credeți ca ar trebui sa fac? Sa rămân unde sunt acum?

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce e important? Conteaza pentru facultate sau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune in balanta avntajele si dezavantajele mutarii la un alt liceu sau ramanerea la cel actual si apoi ia o decizie.

| sierra1 a răspuns:

"| Julyly2089 : m-am mai gândit și sa merg la alt liceu puțin mai slab dar tot bun"

decât la o școală bună dar mai proastă, mai bine la una slabă dar bună. Așa că rămâi unde ești că e de bine

| Violleta2022 a răspuns:

Ramai unde esti, ca mai bine de atat nu vei gasiila alt liceu, unde etoti te vor privi cu dispert sau cu ura, mai laes ca nu estiprae vorbaret ori sociabil.