| haruna a întrebat:

eu tin o dieta si vreau sa imi spuneti va rog cate calorii am consumat azisadeu mananc cand ma scol, adica pe la 1 si la ora 5, dupa 6 nu mai manac nimic)
-prima masa a fost un mar mic verde(aici va rog sa-mi spuneti cate calorii au toate merele verzi,mici,mari, medii)si cateva cereale integrale nestle fitness(mai exact 2 pumnuleti de cereale)
-a doua masa si ultima a fost o farfurie cu fasole fara paine cu un castravecior murat.
Si cate calorii trebuie sa consum ca sa slabesc?
Funda

3 răspunsuri:
| SoranaCs a răspuns:

Buna,in primul rand nu toate merele au aceleasi calori au in jur de 50-100 kcal. Cerearele Fittnes au destul de multe calori pentru ca sunt dulci. Nu trebuie Sa consumi foarte multe calorii deoarece tu ar trebui sa le arzii nu sa le acumulezi. Sfatul meu ar fi sa faci sala +dieta, la sala in 30 de minute de bicicleta arzi in jur de 250 de kcal.

| Anonimus12468 a răspuns:

Uite ce a facut o prietena de-a mea: Incearca sa-ti cumperi de la farmacie Colon Help. is niste seminte pe care le iei cu iaurt si cu ceva( stai linistita, is suportabile). fa aerobic sau sport in fiecare zi, si incearca sa nu prea mananci carne sau chestii prajite in ulei. Si cand iti faci sandwich puneti doar astea: Paine, Salata verde, Ardei, Ulei de masline, masline. Ajuta foarte mult. Fa sport zilnic, dar dupa 1luna schimba exercitiile. Daca nu le schimbi atunci corpul tau se obisnuieste cu modul de lucru si nu va mai avea efect. Evita cat poti de mult grasimile : salam, sunca. Si nici nu folosi mult ulei in mancare. La colon help era o oferta : iti dadea o carte cu retete pentru slabit si un CD cu aerobic. Nu stiu daca il mai gasesti, dar succes. Nu stiu daca poti slabi in metoda ta, dar cu ce ti-am zis eu, sigur vei slabi, asa... putin cate putin. Si marita happy
Sper ca ti-am fost de folos happy
Fundaa? :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă vrei să slăbești, nu mai mânca nimic după ora 16.
În restul zilei poți mânca chiar orice.