| sufletsel a întrebat:

exista fantome?
va rog mult spuneti-mi si mie ce parere aveti despre asta mi-a povestit o colega niste chestii ciudate si acum imie foarte frica!

Răspuns Câştigător
| Candace a răspuns:

Eu cred ca exista. doar ca sunt la un nivel mult mai ridicat fata de cum le privesc majoritatea oamenilor. dar tu stai linistita daca pana acum nu ai auzit zgomote ciudate la tine acasa, cu siguranta fantomele nu vor aparea doar pentru ca ti-a povestit prietena ta ceva. in plus daca simti ca nu mai poti dormi noaptea lasa o lampa aprinsa sau spune "Tatal Nostru" cu voce tare.

| HappyGirl4 a răspuns (pentru Candace):

Aa...la mine cred ca exista cand stau singura acasa aud niste pasi si nu stiu cum dar nu ma sperii fiindca cred sau nu ca e tataia care ma iubea foarte multP.S.a murit de o boala

31 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu,şi nici Baubau.

| inimadeciocolata a răspuns:

Pai explica ce ti-a spus ca sa stiu daca e de groaza sau e mare lucru dar eu ca nu exista stai sati pun de ce pentru ca nu are cum sa existe fantome pentru ca nu are cum sa se transsforme.doar spirite exista cand mor oameni atunci spiritul se ridica prin aer eu dar daca omul a fost bun spiritul se duce; la dumnezeu dar daca a fost rau sta pe lumea asta unde suntem noi si nu are pace sau se trensforma in diavol.intelegi? fantomele nu sunt reale pentru ca nu are cum spiritele exista cum ar fi ca se nasc odata cu noi. sper ca ti-am fost de folos.

| watzzup a răspuns:

Eu stiu multe chesti despre ele si am doar 10 ani dac nu ma crezi asta e deci ele sunt spirite din iad sau ceva de genu si toti stim ca satana nu suporta rugaciuni, icoane etc. si ele se sperie dar dupa cateva zile incepe dezastrul si nu vreau sa te sperii da exista mie mi s-a intamplat un lucru adic nu mia fact ceva am vazut una cu un prieten o si apropo ele se hranesc cu energie o pot absorvi si asa iau forma de om happy funda? o si nu te speria eu stau singur acasa si mie cateodata frica da nu-i nimic

| iepure123 a răspuns (pentru watzzup):

Vorbesc fantomele?

| DariaCurca11 a răspuns (pentru watzzup):

Si eu am 9 ani si eu am vazut o mana de fantoma! Doamne cand imi amintesc imi vin lacrimie de frica...mai aud si zgomote puternice cel mai puternic a fost cum a pocnit televizorul putin...eu nu ma uit sa vad cum arata Satana asa imi esti mai multe frica!

| watzzup a răspuns:

O si dac e sa fie nu face cum a zis candace ca mai rau fac alea sti cel mai bine mutate

| ISQ a răspuns:

Da fato Exista fantome!
Fantomele sunt uameni care nu seau terminat o problema in vaita vii-lor
si sau intors lasate de draci sa-si rezolve socotelile

| HeiSuntNati a răspuns:

Deci si eu am patit acelasi lucru. ba inca le mai si visez noaptea. dar nu poti vedea fantome decat in halucinatii sau daca te predai demonului (satana) dar tu fi linistita sigur nu vei face o asemenea prostie!(iti garantez eu)... acum daca esti fata religioasa mai poti sa te rogi si seara pentru acest lucru. Succes... (funda?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista!
Daca existau si erau atat de periculoase de ce nu au ranit niciodata un om sau sa-l fi ucis si omul ala sa mearga la medic?
Fanotemele sunt pentru raiting laughing.

| Killeramaster a răspuns:

Mă.Keep calm laughing). Nu există :*. Eu cred că e așa (așa cred) :
1.Că tu, după ce mori, sufletul tău se va transforma într-un bebeluș și nu îți vei aminti nimic din viața anterioară happy
Sau.
2. Când mori, sufletul tău se va duce într-un alt univers, la fel ca acesta și vei trăi acolo. big grin

| GhitaCelObraznic a răspuns:

Niciodata sa nu crezi in ceea ce nu ai vazut si chiar daca vezi nici atunci sa nu crezi in totalitate!big grin Singurele persoane pe care nu le-ai vazut si trebuie sa crezi sunt Dumnezeu, Iisus, Mari, Sfantul Duh..etchappy

| Ida_Luca_1977 a răspuns:

Buna, eu am 9 ani si parintii imi povesteau ca nu exista fantome! La 5 ani imi ziceau ca numai in filme sau in vise. Asa ca, acum nu spun rugaciunea, dorm singur, fara lanterna, veioza, cu usa inchisa, iar parintii mei dorm la parter, ca eu am doua etaje, mai aud zgomote, dar cred in mine si spun in gand:,, Nu exista fantome, prostule, nu exista..." si asa eu nu cred in ele, deci stai linistita ca nu exista, fundita?

| Cristina_Pop_1995 a răspuns:

Daca vrei un sait fain despre ciudateni citeste : http://www.lovendal.net/wp52/

| Elena_Puscasu_2000 a răspuns:

Eu cred ca exista ingeri sau spirrite da pentru ca noaptea pe la rasarit de luna ma strigaceva care canta frumos si zice vino cu mine pe teramul acela de sus Vei sta cu mine tot restul vieti tale si nu o sa mai vezi pamantul acesta ingrozitor pe xcare treaiesti acum Cred ca era tuti stra bunica a murit acum in 2007 am zis nu pot inima mea sta cu familia dupacare am visatoca imi zicea o sa vi tu intr-o zi si o sa dansezi pe nori acoperitib cu flori.
sau cred ca am baut prea multa bere -.- Eeee am spus totce am avut in minte laughing)))) acum... ce sa mai spun

| Ionut_Florin_Anghelache_2000 a răspuns:

Auzi mai acum cateva minute m-am uitat pe Net. yutube-the ghost caught on tape. priveste acolo cum sa sperie aia dar nu-i ating sau omoara..sunt suflete fara trup..BFT..PS> Sa nu-ti fie frica seara sa te culci.

| miraj1 a răspuns:

Stai linistita in universul nostru nu exista fantome.insa ele exista dar intr-o alta lume paralela.adica ele nu au niciun efect asupra noastra. nu pot atinge lucrurile omenesti.

| CristyMinecraft a răspuns (pentru miraj1):

Ba te-ai uitat la prea multe desene?
um paralel
fantomele exista
dar nu pot sa ne atinga ca nu mai au forma fizica adica trup tongue

| DementialRoby a răspuns:

Buna! Eu cred ca fantomele nu exista dar uneori da. Fantomele exista daca credem noi este o iluzie a minti tale.Doar daca tie frica sau crezi in ea exista.Dar daca nu crezi, ele nu exista! Este o iluzie a minti! Sper sa te ajute.

| DariaCurca11 a răspuns:

Eu am vazut o fantoma dar nu intreaga ci o mana alba cu unghii mari!

| Claudiu155 a răspuns:

Trebuie sa ai o minte bolnava ca sa crezi ca exista "fantome". happy

| Annemary1rock a răspuns:

Mda.exista spirite dar nu fantome
uneori in camera aud niste pasi apoi mi-e frica si sper sa adorm
dar cred ca daca stai intr-un bloc nu se intampla nimic ....nu pot sa explic multe poti caua vanatori de fantome..sa vezi episoadele
ada...cred ca nici cu laterna nu cred ca te linistesti ca parca vezi o umbra
app eu am 12.

| Annemary1rock a răspuns:

Am uitat un lucru.
sa nu spui cui va iti frica de fantome? seara ca atunci auzi zgomote..am patit ieri seara cand am intrebat-o pe soramea de 5 ani daca ii frica de fantome si a zis ca da si cum s-a trantit geamul....neah cred ca am zis prea multe incearca sa adormi in naintea cuiva daca tie frica de spirite

| Rebell19 a răspuns:

Eu nu cred in chestii de genul asta, dar niciodata nu poti sti. Tie ti s-a intamplat ceva de genul asta?

| LaKeW a răspuns:

Pai eu spun sincer... exista.Dar nu pot sa iti faca nimica stai linistita ele pot sa doar sa iti ceara ajutor pentru ca sunt blocate intre cele doua lumii si eu ma speri ca simt ca sunt langa mine.

| anonimejjh a răspuns:

Ma eu nu cred in fantome.
Deci HELLO nu exista asa ceva laughing.
Ce ar putea sa iti faca o chestie transparenta si neinsemnata LOL...(in cazul in care exista).
Eu iti spun sa nu iti faci grij ca nu exista si sa stai linistita.
Iar pentru colega ta ii poti spune sa iti aduca o bucata dintr-o fantoma sau cel mult o poza rolling on the floor))

| anonimejjh a răspuns:

NU EXISTA... LOL
Bai deci eu nu cred in asa ceva... unde ati auzit voi fantomele ...sau cel putin le-ati vazut.
Eu zic sa stai linistita deoarece nu exista asa ceva thinking parerea mea...
Pe curand

| GreenVerde a răspuns:

Fantome exista doar cand mor oamenii si mai stau putin pe pamant. Nu ai de ce sa iti fie fricawinking

| Antonya_Teo_1996 a răspuns:

Buna! uite ce cred eu sunt suta la suta sigura ca exista! deoarece scoala mea a fost facuta pe un cimitir si se intampla lucruri ciudate gen se trantesc usi, etc etc! dar nu iti fa griji... poate asupra ta nu au nici un fel de treaba!

| barsa a răspuns:

Acum cateva zile miercuri dk nu ma insel, un coleg de al meu a trait un moment straniu (asa zice el), mi-a spus ca venea dupa ora 12 noaptea de la un var, si pe unde sta el cu mult inainte e un pod, si el vorbea la telefon si dintr-o data dupa ce mi-a spus in fata i-a aparut o mireasa, atunci si-a facut cruce fara sa se uite la mireasa sau ce era si a rupto la fuga acasa, in seara aia ii era frica sa mai doarma si la fiecare zgomot el se uita pe geam. A mai spus ca alti 2 oameni au mai avut parte de situatia asta. Sa jurat pe mama lui ca nu minte.

| dyanutza1996 a răspuns:

Mai bine cititi toata biblia. ca asta o sa fac eu acumbig grin