| Ctynnaa a întrebat:

Bună, TPU! Fac un sport de performanță și am un antrenor. nu cu mult mai mare decât mine. În ultimul timp, se uită pe ascuns la mine, când dau cu privirea de el, schimbă direcția în care se uită sau se uită nu știu, diferit față de până acum. Am fost într-un cantonament și mi-a dat mesaje în fiecare seară, contextele fiind destul de banale. Când suntem mai mulți se comportă ca și cum nu aș exista. Nu mai zic de faptul că pe ai mei nici nu îi bagă în seamă, parcă fuge de eilaughing E noul meu antrenor șiiii și laughing Plus că mă tachinează mai mereu. Poate totul e doar în mintea mea, dar mi-ar prinde bine niște păreri. O seară frumoasă tuturor!

7 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Depinde ce fel de masaje ti-a dat. In cel mai probabil caz, ii place de tine.

| Ctynnaa explică:

Plus că mă tachinează mai mereu

Răspuns utilizator avertizat
| Zacase a răspuns:

Nu e cu mult mai mare ca tine, aveti sportul ca punct comun, te tachineaza, ii e frica de parintii tai, ce mai vrei? Daca ne gandim la acelasi lucru e cam fricos, da nu-i bai, daca iti place si tie de el te-ai facut, daca nu... ei bine... sa speram ca va intelege.
PS. Desigur, mai este varianta ca totul sa fie in capul tau, iar eu sa fi spus tampenii, sau sa ai forme voluminoase caz in care majoritatea s-ar uita dupa tine...

| Romb3r a răspuns:

Da,oricat de traznit ar parea, pun pariu ca vrea sa ti-o traga doar. Daca nu vrei sa ai o astfel de relatie cu el....Hasta la vista, couch!