| IubesteEa a întrebat:

Faza e ca am fost cu un baiat 1 luna si 2 saptamani P.S suntem la distanta asa si s-a despartit de mine din motiv ca merit pe cineva mai bun.Bun, asa duminica eu am plecat la nasii mei si am vorbit eu cu el ma rog am vorbit si de dimineata si i-am zis ca el niciodata nu ma cauta sau nu ma baga inseama am terminat de vorbit m-a bagat inseama 1.De ce a facut asta daca inainte nu ma baga? Si acum el ma baga inseama Asa si l-am intrebat daca ii este dor de mine daca mai simte ceva pentru mine si a zis ca da ca ii e dor de mine si ca tine la mine, si i-am zis eu ca ma uit la un film Lol daca l-ati vazut, asa si i-am dat linkul sa se uite si el (i-am zis ca se potriveste cu mine filmul )Si face el ca cine vreau eu sa fie din film si fac eu ca nu stiu si el a zis ca e chad baiatul care s-a despartit de Lola si fac eu mda glume..si face el sau celalalt (adica iubitul Lolei) si fac eu ca nu stiu si face el sa ii zic ca stie el cine vreau eu sa fie..Ma rog apoi urma o parte in care Lola facea dragoste cu Jeremih, si zice el ca sunt eu cu el, apoi noi cand eram impreuna vorbeam numai despre prostii ca vin eu sa fac dus cu el nu stiu ce etcP.s varsta mea si a lui nu conteaza. Dasta nici nu o spun si i-am zis eu dus placut..si dupa a revenit el repede si fac eu dar repede ai mai terminat si face el ca da ca era mai scurt daca eram eu cu el dura mai mult, si cand vorbim i-am zis ieri ca am luat 10 la ceva si face el inteligenta mica ce esti sau nebunatica mica :* :*, si i-am zis ieri ca tremur si a zis sa am grija si i-am zis poate mor si face el mai bine mor eu decat u. Intrebarea mea este 1.De ce imi zicea faza cu dusul, ca daca veneam eu dura mai mult ca inainte cand eram impreuna? 2.De ce inca ma alinta? 3. El bate apropouri catre impacare? 4 Si de ce a zis ca mai bine moare el decat eu? Dau funda la cel \cea care a raspuns la toate intrebarile pe rand 1, 2, 3, 4 Mersi! Faza cu mai bine mor eu decat tu nu am inteles-o?

Răspuns Câştigător
| DenuuDenn a răspuns:

Pai la 1 a zis asa pentru ca e un fel de chestie dupa ce v-ati despartit si acu na sai sari in brate sau ceva de asta ar dura mai mult. la 2 te alinta pentru ca inca tinela tine. 3 da, cu siguranta. 4 pentru ca te iubeste

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

1.ti-a zis asa pentru ca faceati impreuna dus si normal ca dura mai mult 2.inca tine la tine 3. da, este posibil sa isi doreasca sa va impacati 4.inca te iubeste

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draga.
Te minte si te abureste ca pe ultima fraiera.
Tu esti gaina sa stai cu ciocu cascat ca sa-ti scrie omu ala 2-3 texte cand se plictiseste?

Ia vezi de viata ta, si nu mai crede toti pacalicii.
Tu deja stii ca ti-ai luat JET, de cand ti-a spus ca nu te merita.
Iti traduce oricine asta :
ne despartim pentru ca nu te merit = m-am plictisit de tine, dar nu vreau sa faci scandal.

Tu, probabil ca dupa faza asta, ai mai insistat sa-l cauti. El acum rade de tine.

Te-am tzucat, si nu fi proasta.