Buna! Uneori se intampla sa nu te intelegi bine cu ceilalti, sa te simti marginalizata. Plus ca intre fete e acea rivalitate, care apare mai mereu.
E foarte bine ca incerci sa iti faci prieteni noi... Dar e posibil sa nu te poti integra in grupul baietilor daca nu ai aceleasi pasiuni [sportul, fotbalul etc.] sau aceleasi idei. Incearca sa te apropii de toti colegii, nu doar de baieti [nu zic sa te lasi calcata in picioare sau sa te rogi de cineva].
Daca ii intrebi "Vreti sa fim prieteni?" asa, pe nepusa masa, s-ar putea sa nu reusesti ceea ce ti-ai propus. Poate ca ar fi mai usor sa te integrezi cu ajutorul unei persoane cu care te intelegi bine si care e deja in grupul respectiv. Bafta!
Hmm... Cand se joaca, intreaba-i daca poti intra si tu [daca te pricepi la fotbal si iti place sportul, cred ca te descurci ]
Fii deschisa, amuzanta... Incearca sa socializezi cat mai mult, dar ai grija sa nu pari disperata sa intri in grupul lor.
Oricum, eu zic sa te apropii si de ceilalti [ apropo, nu am inteles care e problema daca fata aceea are o prietena buna?! ], sa nu iti pui mari sperante in acei baieti fiindca se poate lucrurile sa nu iasa chiar cum ti-ai dori.
Pai e greu pentru ca baieti batausi nu vor fete in grupul lor da am o solutie intrbeab-o pe prietena ta daca mai are si alti prieteni sau daca nu are(nu cred ca e posibil)du-te la alte clase si gaseste-ti prieteni sunt sigura ca o sa te indrageasca toti
Nu batausi adica se mai bat din cand in cand.