| Yoanna_4969 a întrebat:

Fetelor: am si eu o mica problemabig grin
Curand voi merge la mare, si dupa calculele mele, voi fi in perioada de menstruatiestraight face E posibil sa nu, dar vreau sa stiu daca pot intarzia cu cateva zile... Pentru ca nu am mai fost de mult si stau foarte putin. Exista ceva ce pot face [exceptand vitamina K - pentru ca am mai incercat o data fara nici un rezultatsad]?
Si inca ceva... Am auzit ca unele fete folosesc OB`uri in apa. Se pot folosi si daca esti virgina?big grin Funda!:* multumesc anticipat

5 răspunsuri:
| Pєтяσηєℓα a răspuns:

Buna.Nu Ob-urile nu sunt pentru virgine pentru ca se baga in vagin.

| ancutzika27 a răspuns:

Este la farmacie un sirop numit Clorocalcin.Roaga farmacista sa iti explice cum se ia.La mine a functionat, sper sa te ajute si pe tine.

| FriendsForever a răspuns:

Pai. daca mergi avionul se poate deregla(intarzie).
nu sunt sigura despre OB-uri dar se poate sa dezvirgineze, depinde

| FizzyIzzy a răspuns:

Da se pot folosi OB uri in apa. Se pot folosi daca esti virgina dar putin mai greu cred thinking Totusi iti recomand (daca te hotarasti sa iei Ob uri) sa iei o marime mica, din cauza ca e prima data cand folosesti. Pachetul are instructiuni happy poate sa te ajute si mama ta, sora ta (daca ai) etc.

| FizzyIzzy a răspuns:

FriendsForever,te dezvirginezi numai atunci cand ai contact sexual cu un barbat (sau in cazul in care esti barbat cu o femeie)