| SuRa99 a întrebat:

Fratele meu sta de aproape 2 ani de zile cu o panarama care vrea doar sa bage cearta intre noi. Din cauza ei numai vorbim de ceva timp, si stam in aceeasi casa. Trece pe langa mine de parca nici nu m-ar cunoaste. Ce ar trebui sa fac sa ii deschid ochii? Ce sa ii spun? Toata lumea a incercat sa stea de vorba cu el, dar degeaba. Din cauza ei s-a certat cu mine, cu toti prietenii lui, cu parintii nostri. Dau funda pentru cele mai bune sfaturi.

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Greu de raspuns.Fratele meu e casatorit cu cineva si abia daca ne vorbeste...Te inteleg.E mai greu la tine ca apare si cearta.Incearca sa vorbesti cu amandoi pe rand. Fara sa reprosezi.Sa ii spui doar ca tu te simti prost in aceasta situatie.

| SuRa99 explică (pentru ElenaSA):

Si daca le spun, le spun degeaba. Am mai incercat sa stau de vb cu ei..nu are rost.

| Rakanishuu a răspuns:

Asa mi se intampla si mie cu cel mai bun prieten. N-ai ce sa faci. Doar sa nu il lasi sa fie parasit ca dupa intra in depresie si o sa mai aiba si ganduri sumbre avand in vedere viitorul sau >_<.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Rakanishuu):

Dacă intră în depresie după o despărțire, clar e um om extrem de idiot și-și merită fiecare secundă de depresie.