| AlexaLovesSkillet a întrebat:

FUNDA! Am nevoie de ajutor, va rog din suflet! In ultima vreme, sa zicem o saptamana, poate 2 saptamani, telefonul meu Motorola Droid 1 (primul Milestone) nu mi-a mai aratat ce mesaje primesc. Adica, daca trimit mesaje, persoanele le primesc, daca sun pe cineva merge, si vorbesc, dar daca imi trimite cineva mie mesaj, nu primesc mesajul. De ce? Precizez ca am o atentionare de Low Intern Memory sau ceva de genul, insa eu, din 256 Mb de memorie, cand intru in App2SD sau altceva ce imi arata fisierele si spatiul, am doar cateva aplicatii de 20 de giga maxim... sad Eu sunt plecata, si tare mi-ar prinde bine daca mi-ati raspunde. Multumesc.

2 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca totusi sa elimini din memorie ce consideri ca nu e necesar, si verifica daca nu le dirijeaza cumva in cardul de memorie.

| 0nlyMe a răspuns:

Pai cand instalezi ceva pe card tot iti ocupa si din memoria interna(cel putin asa e la mine la tel.) incearca sa stergi din aplicatii sau din rington-uri, ca alea cand le setezi se poate sa se copieze automat in memoria telefonului, si mai sterge si din mesaje(poate ai si mms-uri, alea ocupa mai mult) daca nu merge nimic din ce ti-am zis... Salveaza tot de pe el pe un pc si formateaza-l.(cel putin asta as face eu)