| mariaaaaaaaaaa a întrebat:

FUNDA! Ce pot face ca sa imi creasca sanii?! Am 14 ani si toata lumea rade de mine ca nu am sani! Ajutati-ma! Va rog!

5 răspunsuri:
| Ramonika_5243 a răspuns:

I-ati pastile cu marar de la plafar sunt geniale; xkiss.[funda?puppy dog eyes]

| Deedeek a răspuns:

Diaconescu...chiar se uita cineva acolo?laughing Nu sunt fata, deci nu pot breveta asta, insa o metoda naturala de a-ti creste sanii sunt... exercitii de respiratie. Suna stupid, dar e total adevarat (cine nu crede sa se documenteze). Motivul: in timpul unei respiratii normale, folosesti 80% muschii abdominali si doar 20% muschii toracelui. Atunci cand respiri "in piept" (ti se umfla pieptul, nu abdomenul), folosesti aproximativ 70% muschii toracelui, fapt care determina inevitabil si cresterea sanilor. Totusi, e un proces ce necesita multa rabdare si exercitiu. Google it pentru mai multe informatiihappy

| RockTheNation a răspuns:

Raspunsul ar fi implanturile cu silicon, dar la 14 ani nu cred ca problema numarul 1 este marimea sanilor. Ai timp pana cresti sa iti creasca sanii!

| AnneMarie27 a răspuns:

Buna Maria nu pot sa iti trimit mesaj asa ca iti scriu aici. Vreau sa iau legatura cu tine asa ca daca ai id te rog sa mi-l daihappyMs pahappy...te pup BYE

| gigel68 a răspuns:

Este un tratament revolutionar cu usturoi. a fost prezentat si la dan diaconescu in direct. da rezultate garantate intr-o saptamana.
daca nu, ai putea sa iti faci implanturi.