| mariaaaaaaaaaa a întrebat:

FUNDA! Ce pot face ca sa imi creasca sanii?! Am 14 ani si toata lumea rade de mine ca nu am sanii! Ajutati=ma! Va rog!

3 răspunsuri:
| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Ai rabdare! o sa iti creasca, se dezvolta in functie de organismul fiecaruia

dar cred ca patrunjelul, sau mararul ajuta, asa am cititwinking si dus cu apa rece pe bust

| Miki_9341 a răspuns:

Eu cred ca cea mai buna solutie e sa astepti pana la varsta de 15 ani, poate corpul tau nu este dezvoltat...totusi ma gandesc si la faptul ca multor femei au inceput sa l'i se dezvolte corpul...[sa le creasca sanii]dupa ce au ramas insracinate.
O alta solutie e sa mergi la medic, sau eu am auzit de la o verisoare de'a mea ca este bine sa te speli cu sapun si apa calda si sa-ti masezi usor sanii...
Acum tu alegi! incat ceea ce priveste lumeaoh go oniti spun sa stai linistita pentru ca unele persoane spun asta din lipsa de ocupatie sau pentru a-si bate joc si a te face sa te simti prost

| st3lu07 a răspuns:

Acum depinde pentru ce anume cauti solutia, pentru tine sau pentru a inchide gura prieteniilor?! Este o problema de principiu, te accepti asa cum esti sau esti influentata de ceilalti. Eu cred ca ar fi mai bine sa te concentrezi pe ce vrei tu cu adevarat si mai putin pe cum te privesc ceilalti.